Un celebru cântăreț de la noi, dezvăluiri neașteptate. „N-am crezut că o să mănânc din gunoaie”

Un celebru cântăreț de la noi, dezvăluiri neașteptate. „N-am crezut că o să mănânc din gunoaie”

Un cântăreț celebru din România a dezvăluit prin ce perioadă dificilă a trecut chiar de curând. A fost nevoit să mănânce chiar din gunoaie, lucru pe care nu credea că o să îl facă vreodată. 

Despre Culiță Sterp este vorba. Aceasta a fost concurent la „Survivor România' timp de aproximativ patru luni. Recent, el a refuzat să mai intre pe traseu deoarece și-a dorit tare mult să revină acasă, în România, la iubita însărcinată. A fost eliminat, a revenit acasă, iar curând va deveni tată de băiat.

Pe parcursul competiției, acesta a trăit clipe neașteptate.

„N-am crezut că o să mănânc din gunoaie. La Survivor mi-am demonstrat abilitatea asta. La jocuri când mergeam mai era câte un tomberon pe dreapta, pe care nu-l observau (cei din echipa de producție, n.r.) și mă uitam în el. 

Țin minte că am reușit de câteva ori și am luat ce rămânea pe acolo. Am prins o dată o caserolă, mă uit în ea și avea orez cu linte sau chifteluțe. Nu mi-a păsat că mirosea, am băgat amândouă mâinile și dă-i. Înghițeam doar ca să am ceva în stomac. Sunt niște lucruri pe care în viața reală nu le-ai fi făcut niciodată – să mergi să cauți, să mănânci din gunoaie', a spus Culiță Sterp într-un video pe Youtube.

Ce o să îi lipsească cel mai mult lui Culiță Sterp de la „Survivor România'

Ceea ce o să-i lipsească cel mai mult nu are legătură cu oamenii sau experiențele dobândite în competiție.

„Vreau să-mi țin învățăturile de aici toată viața, să plec cu un bagaj spiritual și mental de aici, să fiu un om schimbat pentru toată viața. Cel mai dor o să-mi fie de mare și de nisip. M-aș întoarce în vacanță aici cu nevasta și copilul să văd locurile unde am stat jumătate de an', a mai declarat el recent.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete