O nouă prezentatoare la Vorbește Lumea, alături de Cove. Audiențele erau în scădere?

O nouă prezentatoare la Vorbește Lumea, alături de Cove. Audiențele erau în scădere?

Charismatică, amuzantă și relaxantă ca întotdeauna, Sore și-a făcut apariția în platoul emisiunii Vorbește Lumea. De la microfonul de artistă a trecut, pe perioada verii, la cel de coprezentatoare a show-ului matinal de la Pro Tv.

După vestea că Lora părăsește emisiunea de dimineață de la Pro Tv, o nouă surpriză a fost dezvăluită azi. În următoarea perioadă, matinalul de la Pro Tv va fi prezentat nu doar de doi, ci de șase prezentatori. Lui Cove și colegilor lui de echipă li s-a alăturat o echipă surprinzătoare, formată din Theo Rose, Mădălina Petre (Veverița) și Sebastian Coțofană, Viviana și Sore.

Sore, din nou la Vorbește lumea

După încheierea emisiunii, Sore a dat vestea și fanilor de pe Instagram, amintind că, de fapt, apariția ei nu este o premieră. „Mi-era dor de Vorbește lumea. Nu știu dacă vă mai aduceți aminte, dar în 2015 am prezentat alături de Cove și încă doi colegi. A fost o perioadă minunată din viața mea. Aș zice că am intrat copil în această emisiune și am ieșit femeie. Pentru că, real, pe parcursul emisiunii, am fost și însărcinată', a povestit Sore. „Îmi place această gașcă și sper să dureze mai mult de-o vară', a completat aceasta. 

Schimbări din mers

Echipa longevivei emisiuni trece printr-o perioadă cu multe schimbări, după retragerea Adelei Popescu. Lora a fost o opțiune potrivită, însă, în timp s-au alăturat și alte vedete. Anna Lesko, cu o rubrică de gătit, Robert Diaconeasa, cunoscut ca Daddy Cool, o rubrică zilnică de noutăți, iar Francisca, rubrica de meteo. Emisiunea poate fi văzută în fiecare zi, de la 10.30.

Citește și: Lora debutează ca actriță

Foto: Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete