Un bărbat a găsit un cap de șarpe în mâncarea pe care a primit-o în avion. Reacția companiei

Un bărbat a avut parte de o întâmplare șocantă în timp ce mânca în avion. Acesta a găsit un cap de șarpe în mâncare, după ce deja consumase jumătate din reptilă.

Însoțitorul de zbor a rămas șocat când și-a dat seama că deja a consumat jumătate din reptilă. Șocat de situație, el a făcut totul public pe rețelele de socializare, informează metro.co.uk. Capul de șarpe se afla într-o farfurie cu ravioli și legume cu frunze verzi.

Steward-ul, care se deplasa pe o rută Turcia-Germania, nu a observat din prima clipă ce mănâncă pentru că reptila era oarecum similară la culoare cu verdețurile pe care le avea în farfurie.

cap-de-sarpe-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Compania aeriană SunExpress a anunțat suspendarea firmei de catering până la finalizarea unei anchete. „Este prioritatea noastră principală ca serviciile pe care le oferim oaspeților noștri la bordul aeronavelor noastre să fie de cea mai înaltă calitate și ca atât oaspeții, cât și angajații noștri să aibă o experiență de zbor confortabilă și sigură.

Acuzațiile și acțiunile din presă cu privire la serviciile de alimentație la bord sunt absolut inacceptabile și a fost inițiată o anchetă detaliată. 

Până la încheierea procesului de cercetare, au fost luate imediat toate măsurile și acțiunile preventive, inclusiv oprirea furnizării produsului în cauză', a comunicat un purtător de cuvânt al SunExpress.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro