Un articol vestimentar pe care îl purtam în anii ’80, din nou în tendințe. Îl vom vedea peste tot în această vară

Nu în mod întâmplător specialiștii în modă ne sfătuiesc să nu aruncăm niciun articol vestimentar, chiar dacă nu mai este în tendințe. De cele mai multe ori, moda revine, iar piese vestimentare pe care le purtam în urmă cu ani buni, acum sunt din nou la modă.

Un articol vestimentar pe care îl purtam în anii ’80, din nou în tendințe

Cine nu își amintește de celebrul trening de fâș pe care oricine îl avea în anii ’80. Criticat de anumite persoane, în special de experții în modă, dar iubit de altele pentru că este considerat ca fiind foarte ușor de purtat, acest model de trening este din nou la modă în această vară, potrivit independent.co.uk.

https://www.instagram.com/p/BkJB8iWgQEI/?hl=ro&tagged=shellsuit

Case de modă importante au decis să reinterpreteze acest articol vestimentar. Deși au păstrat ideea de bază, designerii au încercat să ofere o versiune adaptată tendințelor actuale. Astfel, în vara lui 2018, treningul de fâș pe care majoritatea persoanelor îl aveau în șifonier în perioada anilor ’80 este din nou la modă și nu este exclus să îl vedem peste tot în perioada următoare. Mai mult, acest articol vestimentar se bucură de popularitate și pe rețelele de socializare, mai ales pe instagram, acolo unde o mulțime de persoane s-au fotografiat purtând un astfel de trening.

https://www.instagram.com/p/Bj0fYFJBcrQ/?hl=ro&tagged=shellsuit

Versiunea actuală a treningului a fost îmbunătățită cu paiete, cristale sau diferite logo-uri. Pentru că aceste piese vestimentare nu sunt tocmai ușor de purtat, specialiștii în modă recomandă achiziționarea unor articole care să nu meargă foarte mult în zona sport, ci să fie adaptate unui stil casual. Mai exact, investiția în piese sport ușor mai rafinate și în culori neutre este considerată ca fiind una inteligentă.

Foto: instagram

Citește și:

Cum alegi rochia perfectă pentru balul de absolvire?

Piesele vestimentare pe care ar trebui să le eviți dacă ești mică de înălțime

Ce haine îți pot cauza probleme de sănătate? Piesele vestimentare la care ar trebui să renunți imediat

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Frumusete si Moda