Umilința pe care Brigitte Pastramă a trăit-o în Dubai din cauza a doi români: „Bădăranilor”

Brigitte Pastramă a trecut printr-o situație neașteptată în Dubai, acolo unde și-a cumpărat o casă și are de gând să se mute. Ea a auzit cum doi români vorbeau foarte urât despre ea.

La piscina hotelului la care este cazată, Brigitte Pastramă a trăit o mare umilință. Ea auzit cum un cuplu vorbeau foarte urât despre ea, deși ea se afla la doat câțiva metri distanță și îi auzea. Fosta soție a lui Ilie Năstase a răbufnit pe rețelele de socializare.

„Știți că eu nu postez de obicei ceea ce trăiesc aici, dar din păcate, se întâmplă și lucruri care mă deranjează. Îmi doresc ca să mut familia, în special pe Sara, care are 15 ani la o școală aici și are pe 24 examenele. Familia mea va veni pe data de 20.

Țin foarte mult să vă precizez ce mi s-a întâmplat astăzi. Erau doi romani în piscină aici care mă judecau și vorbeau despre mine cu mine de față. Eu eram la 2-3 metri. Își permiteau să spună despre relații false.

„Este foarte urât când ei vorbesc cu tine de față'

Am intrat frumos în apă și pe lângă mine vorbeau acești doi români despre tot ceea ce este fals în România. Printre care o implicau și pe Oana Marica, pe care eu nu o cunosc personal. Niște mizerabili oamenii care te judecă.

Este foarte urât când ei vorbesc cu tine de față și când e judecată fără să cunoști situația. Da, sunt în Dubai. Da, am luat o casă! Consider că fata mea aici este departe de droguri și alte lucruri'.

De asemenea, bruneta a mărturisit că relația cu Florin Pastramă merge foarte bine și că nu îi este infidelă. „Bădăranilor, nu mai judecați pentru că nu cunoașteți. Da, am o familie minunată. Nu dragilor, nu sunt măritată cu Florin și aici am altă viață. Sunt măritată cu Florin și vom avea aici viața asta, a mărturisit Brigitte Pastramă pe rețelele de socializare.

Bruneta se află de câteva luni în Dubai, acolo unde vrea să se mute din luna septembrie a acestui an. Fiica ei, Sarah, va merge să studieze la o școală de acolo.

Brigitte-Pastrama-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 8

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete