Anunțul surprinzător făcut de Roxana Hulpe la 3 luni de când a născut: „Trebuia să o fac și mai devreme, aveam un plan bine făcut”

La începutul lunii februarie, Roxana Hulpe a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Acum, prezentatoarea Știrilor Pro TV din weekend și-a anunțat revenirea pe micul ecran, la muncă.

Pe 28 aprilie, Roxana Hulpe va prezenta din nou Știrile Pro TV de weekend alături de Cosmin Stan. „Abia aștept să revin, e locul în care mi-am petrecut ultimii ani și care mi-a adus satisfacții, m-am hrănit cu adrenalina de acolo și informațiile pe care suntem datori să le transmitem mai departe, normal că îmi e dor. Mi-e dor de rutina de dimineață, de colegi și de telespectatori. Am energie bine dozată acum, așa că sunt gata să încep. Am cea mai frumoasă meserie din lume, cea de jurnalist, așa că mi-a lipsit enorm. (…)

Trebuia să o fac și mai devreme, aveam un plan bine făcut, cel puțin teoretic, să nu mă rup complet și mult de serviciu, dar am amânat cu o lună întoarcerea pentru că am vrut să-mi petrec fiecare secundă cu Zora, fetița mea.

Acum însă e momentul, asta simt, să mă întorc în locul care completează ceea ce sunt eu. Știrile. E un job de care dacă te rupi pentru mult timp, cred că e complicat să mai țină pasul cu tine și îmi și lipsește', a spus ea pentru TVMania.

Roxana Hulpe a născut o fetițăSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Din momentul în care a venit Zora există o grijă permanentă, pe care nu am cunoscut-o înainte'

În același interviu, ea a vorbit despre rolul ei de mamă. Roxana Hulpe a recunoscut că viața i s-a schimbat mult de când a devenit mamă. „N-aș vrea să încep răspunsul cu o negație, însă nu am trăit nimic mai frumos până acum. Viața mea abia acum a căpătat un sens datorită acestei fetițe pe care o iubesc nespus. Mă uit la ea adesea și simt că e dintotdeauna în casa noastră și în brațele mele. Este un copil iubitor și echilibrat, are multă răbdare cu mine, așa că e doar mult frumos, nimic greu. Inclusiv trezitul noaptea pentru lapte și schimbatul scutecelor e tot o bucurie, pentru că ne zâmbește mereu.

Ce o fi în capul ei, doar ea știe, dar pare că ne place. Însă, din momentul în care a venit Zora există o grijă permanentă, pe care nu am cunoscut-o înainte, această responsabilitate e greu de dus și mă consumă puțin, dar face parte din marea iubire pe care evident că o am față de ea. S-a schimbat și ritmul odată cu sosirea ei, lipsește viața socială pe care o aveam înainte, dar e mai frumos decât credeam și nu am nevoie de nimic altceva acum. Nu-mi mai doresc nimic, decât să fie sănătoasă', a mai zis Roxana Hulpe, care e căsătorită cu Bogdan Rădulescu, fondator al festivalurilor Untold și Neversea.

Revista Avantaje de aprilie e pe piață. Iată ce poți citi în această ediție:

  • DOSARUL SECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete