Ultra Last Minute: Plătește 1, Merg 3 la Gulliver Delta Resort 3*! Explorează Delta Dunării la început de toamnă!

Delta Dunării, atât de vastă şi de complexă, este o destinaţie turistică ideală pentru a fi descoperită în luna septembrie, pentru a urmări cum natura se desfăşoară într-un ritm lent, făcând trecerea de la vară la toamnă, prin diversitatea de culori a vegetaţiei şi prin spectacolul e păsărilor care se pregătesc pentru sezonul rece.

Prima lună de toamnă vine cu Oferte Last Minute în Delta Dunării prin programul Plătește 1, Merg 3 la Gulliver Delta Resort 3* Uzlina, ideal pentru familiile cu copii sau minigrupurile de prieteni. Un sejur de 4 zile, plecare din 12.09 costă doar 1.438 lei/3 persoane, iar pentru 5 zile prețul final este 1709 lei/3 persoane, plecare din 08.09! Pachetul include: 3 sau 4 nopți de cazare cu pensiune completă tip bufet, transport autocar și transfer barcă Murighiol-Uzlina-Murighiol! 

*Oferta Specială este valabilă pentru plecările din 08.09 si 12.09, pentru 3 persoane cazate într-un apartament cu două camere, în limita locurilor disponibile! În cazul în care prin acest program călătoresc doar două persoane, ambii turiști primesc în locul celei de-a treia persoane câte o excursie cu barca în Delta Dunării!

Destinaţie de o frumuseţe unică în Europa

Cea mai mare rezervaţie de câmpii umede din Europa, Delta Dunării surprinde vizitatorii prin floră şi faună, dar mai ales prin peisajele armonioase cu lacuri de smarald brodate de vegetație luxuriantă pictată în nuanțe arămii. Tabloul unic este completat de aşezările tradiţionale lipoveneşti şi de împrejurimi surprinzătoare, pe care le poţi explora prin excursiile opţionale de la Gulliver Delta Resort 3* Uzlina.

Bărcile te poartă pe canalele Deltei, în freamătul stufului şi trilurile sutelor de specii de păsări, spre rezervaţii naturale precum Lacurile Isac, Uzlina, Roşu, Pădurile de nisip Letea sau Caraorman, localitatea Sf. Gheorghe sau Sulina, cunoscut şi ca „Oraşul Piraţilor'. Descoperă caii sălbatici de la Letea, locul de întalnire dintre Marea Neagră și Dunăre la Sulina sau plajele sălbatice de la Sfantu Gheorghe, într-o călătorie memorabilă printre sălcii, papură, stuf și rogoz.

Oferte de nerefuzat pentru o vacanţă de poveste

Gulliver Delta Resort 3* Uzlina te aşteaptă cu cele mai bune condiţii şi oportunităţi diverse de activităţi şi relaxare pentru toată familia, fiind idilic amplasat la intersecția dintre brațul Sfântu Gheorghe și canal Uzlina. Dacă rămâi în cadrul complexului te poți relaxa încă la piscină, în grădina luxuriantă cu hamace și balansoare sau la pescuit de pe pontoane. În plus, cei mici vor găsi aici și un loc de joacă special amenajat, dar și mini-teren de fotbal.

Sursa foto: flickr.com/gulliverresort.ro

Ultra Last Minute – Plateste 1 si Merg 3  – Gulliver Delta Resort 3* Uzlina

*Sejur 4 zile – tarif special: 1.438 lei/ pentru 3 persoane, valabil pentru plecarea din 12.09!

*Sejur 5 zile – tarif special: 1.709 lei/pentru 3 persoane, valabil pentru plecarea din 08.09!

Servicii incluse: 3 sau 4 nopți de cazare cu pensiune completa tip bufet, transport autocar București, transfer barca Murighiol-Uzlina-Murighiol. *Oferta Speciala este valabila pentru plecarile mentionate, in limita locurilor disponibile. Posibilitatea de a achita si cu TICHETE DE VACANTA! Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere oferta: o[email protected], call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vacanta