Ultimul selfie cu Kobe Bryant a fost făcut de un fan de 13 ani

Ultima fotografie cu Kobe Bryant în viață a fost realizată de Brady Smigiel, un puști de 13 ani. Fotografia a fost făcută sâmbătă, la Academia Mamba Sports, cu o zi înainte de accidentul aviatic în urma căruia legenda NBA și fiica sa, Gianna, și-au pierdut viața.

Brady, care, alături de fratele lui geamăn, a jucat într-o partidă chiar în ziua în care și-a făcut acel selfie, s-a trezit cu gândul de „a-l vedea pe Kobe înaintea meciului', după cum spune mama lui. „Amândoi sunt obsedați de baschet și sunt fani înfocați ai lui Kobe', a declarat mama gemenilor.

Kobe Bryant şi-a pierdut viaţa după ce elicopterul pe care-l pilota s-a prăbuşit în oraşul Calabasas, din California. Autorităţile din Los Angeles au declarat că nicio persoană din cele 9 aflate la bordul aeronavei nu a supravieţuit. Kobe Bryant a fost unul dintre cei mai mari jucători de baschet ai lumii. Întreaga sa carieră şi-a petrecut-o la echipa din NBA, Los Angeles Lakers. A câştigat de cinci ori campionatul NBA (2000, 2001, 2002, 2009 şi 2010). Bryant a fost inclus de 18 ori în echipa All-Star.

În 2008, a fost desemnat cel mai bun jucător NBA (n.red. NBA MVP). La Jocurile Olimpice din 2008 şi din 2012, a câştigat medalii de aur, făcând parte din echipa de baschet a Statelor Unite ale Americii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete