Ultima discuție a prințesei Diana. Poliția a făcut totul public

Ultima discuție a prințesei Diana. Poliția a făcut totul public

În urmă cu aproximativ 24 de ani, Prințesa Diana și-a pierdut viața într-un accident petrecut în Paris. Înainte de această tragedie, Lady Di și-a deschis sufletul în fața unei persoane și i-a povestit acesteia care erau supărările, dar și dorințele ei pentru viitorul pe care îl vedea.

Cazul Prințesei Inimilor a fost redeschis, iar specialiștii au aflat că aceasta a avut o discuție emoționantă cu doar câteva ore înainte de a trece în neființă. Conversația acestora a fost înregistrată, iar acum aceasta reprezintă o dovadă decisivă în dosarul morții mamei prinților William și Harry.

Cel care i-a auzit pentru ultima oară vocea la telefon a fost bunul său prieten, ziaristul regal Richard Kay. Potrivit acestuia, Lady Di era hotărâtă să „exploreze o altfel de regalitate' și în vocea ei se simțea multă fericire, ceea ce nu mai simțise de mult timp având în vedere traiul greu din Familia Regală și căsnicia eșuată pe care a avut-o cu moștenitorul tronului.

De asemenea, ea era gata să-și continue actele caritabile pentru a aduce o schimbare în lume, dar și să petreacă mai mult timp alături de cei doi băieți. În cadrul documentarului difuzat în Marea Britanie, la data de 24 iunie, pot fi urmărite aceste mărturisiri.

„Am vorbit cu ea în acea seară. Poliţia a spus că ultimul telefon mi l-a dat mie. Era disperată să încerce să o ia de la zero şi să facă ceva diferit de ceea ce făcuse până atunci, să abordeze stilul de viaţă regal într-o altă manieră', a spus Richard Kay.

Tragicul accident s-a produs la un an de la divorțul prințesei de prințul Charles. Aceasta era foarte fericită alături de iubitul ei, însă își dorea să se întoarcă în Marea Britanie pentru a fi aproape de copii.

În ziua fatidică de 31 august 1997, regretata prințesă și-a pierdut viața când mașina în care se afla s-a izbit de un pod. Atunci mai mulți paparazzi au înconjurat mașina pentru a face poze, iar despre felul abuziv în care au acționat aceștia a vorbit și Harry în interviul pe care l-a acordat lui Oprah Winfrey.

„Când mă gândesc la mama mea, primul lucru care-mi vine în minte e acelaşi lucru iar şi iar – prins în maşină, cu centura pusă, cu fratele meu în maşină şi mama care şofa încercând să scape de 3-5 motorete cu paparazzi, iar ea era tot timpul în dificultate să conducă din cauza lacrimilor care-i curgeau pe obraz. Nu aveam deloc protecţie. Senzaţia este de neputinţă totală. Eram băiat, dar prea mic pentru a ajuta o femeie – în acest caz, pe mama. Iar asta se întâmpla zilnic. În fiecare zi până când a murit', a spus Harry.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete