Actrița din sitcom-ul „The Middle” (Familia Heck), Eden Sher, este însărcinată cu GEMENI!

Actrița din sitcom-ul „The Middle” (Familia Heck), Eden Sher, este însărcinată cu GEMENI!

Vești bune de la Eden Sher! Majoritatea fanilor o cunosc pe actrița americană din serialul de succes „The Middle' (trad. în rom. „Familia Heck'), unde a interpretat personajul principal, ​pe nume Sue Heck. Apoi a avut un rol secundar în telenovela populară Jane the Virgin în 2019, însă ulterior a luat o pauză.

Scopul acestei pauze se pare că a fost dedicarea în întregime planificării familiale. Eden Sher este însărcinată cu gemeni! Tânăra de 29 de ani a anunțat această veste uriașă pe contul său de Instagram.

„Hei, am niște vești interesante pentru voi: sunt a naibii de gravidă! Eu și Nick am făcut niște bebeluși, așa că pregătiți-vă pentru o distracție a gemenilor!', glumește Eden. De asemenea, viitoarea mămică de gemeni dezvăluie că bebelușii ei se vor naște în „sezonul Balanță 2021', adică probabil în perioada 24 septembrie-23 octombrie.

În plus, Eden a publicat și primele fotografii cu burtica ei. Acesta este deja extrem de vizibilă și nu mai poate fi trecută cu vederea! Într-una dintre poze, ea îl are alături pe soțul și tatăl copilașilor ei, Nick Cron-DeVico. Ea și comediantul s-au căsătorit în iulie 2020 la aproximativ un an de la logodna lor.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete