Turism: Inspiratie si relaxare in Maroc!

Vezi pozele

Vacanta trebuie sa fie ceva care iti da putere sa mai muncesti un an, care te scoate din cotidian si te implineste sufleteste. In acest sens, Marocul ofera o paleta vasta de optiuni, de la orase opulente, pana la sate pustii, uitate de lume, departe de civilizatie.

Pentru cei cu spirit de organizare ar fi ideala o calatorie pe cont propriu. Cei mai comozi pot apela la o agentie de turism, care le va propune oferte avantajoase in functie de buget si timp.

In aceste sate, feminismul nu a ajuns nici ca teorie, femeile inca stiu de frica barbatului, spala haine la mana si poarta basma.

Este o lume frumoasa, diferita, o lume pe care trebuie sa o vedem, sa o luam ca atare si sa ne bucuram de ea, chiar daca nu o intelegem.

Casablanca, Rabat, Marrakech si Fez sunt cateva destinatii pe care ar trebui sa le bifati. Casablanca este cel mai mare port al tarii si capitala economica. Moscheea Hassan II si Muzeul Evreiesc Marocan sunt doua obiective turistice importante ale acestui oras.

Populat inca din Antichitate, Rabatul este centru administrativ si capitala Regatului Maroc. Este un oras modern si o zona metropolitana vanata de iubitorii de lux.

De asemenea, Rabatul are o reputatie de oras cu o atmosfera libertina, intr-o lume unde regulile sunt inca pastrate cu strictete.

Magazinele de lux, restaurantele aglomerate si tarabele cu accesorii sunt cateva din elementele care nu lipsesc din peisaj.

Ca obiective turistice, cele mai cunoscute sunt Gradinile exotice, Palatul Regal, Ruinile Chellah, Turnul Hassan si Mausoleul lui Mohammed al V-lea.

Situat la aproximativ 150 km de tarmul Oceanului Atlantic, Marrakech sau „Perla Nordului“ este tinta celor care cauta exotism : palmieri si soare. Palatul Bahia este o cladire impunatoare, construit pe aproximetiv 8 hectare in mai bine de 7 ani.

Toate atractiile mentionate mai sus nu sunt decat o mica parte din ceea ce ofera Marocul.

Mirosul de narghilea, ceaiurile aromate si off road-ul prin desert pe muzica lui Armand Amar, sunt alte cateva detalii care pot transforma calatoria intr-o adevarata aventura, desprinsa parca din “O mie si una de nopti”.

Autor Ana-Maria Timoci

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vacanta