Tunsorile anului 2018

2017 a fost anul experimentelor în materie de coafură. S-au purtat împletiturile complicate, culorile aprinse, accesoriile de mari dimensiuni. Din fericire, în 2018 vom reveni la stiluri ceva mai cuminți și mai ușor de purtat – culori naturale, tunsori cuminți, coafuri simple și ușor de realizat.

Tunsoarea 'castron'


În ce privește tunsorile, se va observa o reîntoarcere la trendurile anilor ’80. Așa numita tunsoare 'castron' va fi foarte la modă în 2018. Pentru cele cărora le stă bine este o alegere ideală deoarece este foarte ușor de întreținut.

O altă opțiune este tunsoarea pixie. În orice caz, se poartă tunsorile scurte, masculine. Cel mai bun exemplu este tunsoarea purtată de Linda Evangelista în anii ’80.

Buclele afro

Cele care preferă părul lung trebuie să mizeze pe naturalețe. Unii stiliști promovează intens buclele, ba chiar ne propun să apelăm din nou la permanent. Un exemplu foarte bun este coafura afro purtată de Halle Berry la gala Oscar din 2017.

Părul lung și drept

Există și mulți stiliști care ne propun să purtăm părul drept și lung, așa cum fac de mulți ani vedete ca Demi Moore sau Sandra Bullock. Așadar, dacă ai părul drept și nu vrei să-l agresezi cu ondulatorul sau cu permanentul, lasă-l liber și bucură-te de tunsoarea ta modernă obținută fără efort.

Coada de cal cu volum

Coada de cal nu se demodează niciodată, iar în 2018 se poartă varianta cu volum. Stiliștii de propun să uscăm părul cu foehn-ul în timp ce ținem capul în jos, apoi să prindem o coadă lejeră, cât mai sus. În câteva minute ai obținut una din cele mai moderne coafuri ale anului 2018.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Frumusete