Tudor Gheorghe, declarații sfâșietoare despre soția sa: „Ea s-a sacrificat…”

Tudor Gheorghe droguri

Tudor Gheorghe este unul dintre cei mai mari artiști ai României. Solistul a reușit de-a lungul timpul să cucerească publicul românesc, dar și cel de peste hotare datorită talentul său incontestabil. Ceea ce puțini știu este drama prin care trece în ultima perioadă din cauza pierderii femeii care i-a fost un adevărat sprijin în viață.

Până de curând, artistul nu a avut puterea de a oferii detalii despre momentele dificile prin care a trecut atunci când partenera care i-a stat alături 56 de ani a încetat din viață. Deși familia a ținut ascunsă cauza morții, se pare că actrița, în vârstă de 86 de ani, a avut Covid-19, iar acest virus i-a fost fatal.

Soția lui Tudor Gheorghe a fost actrița Georgeta Luchian Tudor. Anunțul devastator despre decesul ei a fost făcut de reprezentanții Teatrului Național „Marin Sorescu' din Craiova, locul pe care actrița l-a considerat a doua casă. Marele solist nu poate depăși această dramă nici acum, la aproape cinci luni de când a trecut în neființă cea care i-a fost o adevărată parteneră de viață.

O astfel de poveste nu se poate uita ușor, iar amintirile cu și despre ea vor dăinui pentru totdeauna în sufletul artistului, astfel că vorbele de laudă aduse de acesta pentru ce a însemnat Georgeta Luchian Tudor nu vor fi niciodată îndeajuns.

„Ea mi-a fost un sprijin absolut. Ea s-a sacrificat într-un fel, deși era o foarte bună actriță. Ea s-a sacrificat, punându-se practic în slujba mea', a declarat Tudor Gheorghe în emisiunea „Legendele', găzduită de Dan Negru, potrivit click.ro.

Georgeta Luchian Tudor a avut parte de o carieră fascinantă, însă mereu a fost alături trup și suflet soțului ei acordându-i cele mai bune sfaturi, mai ales că aceasta era mai mare decât celebrul rapsod cu 11 ani. Relația lor a început încă din facultate și o apariție a celor doi pe scenă împreună a fost în spectacolul „Micul infern'.

Cei doi s-au căsătorit în anul 1974, iar cel care le-a stat alături în fața altarului a fost marele poet Adrian Păunescu. Rodul iubirii lor este un băiat pe care l-au numit Adrian. Acesta la rândul său are un băiat care le-a adus multă bucurie în suflet bunicilor lui.

Tudor Gheorghe, dragoste la prima vedere?

Potrivit declarațiilor sale, Tudor Gheorghe abia împlinea vârsta majoratului când a văzut-o pentru prima oară pe cea care mai târziu i-a devenit parteneră de drum în viață. Artistul a ținut să precizeze că frumusețea soției sale l-a cucerit pe loc.

Eram student, deci o știam din facultate. Era mai mare decât mine, era în anul IV, eu eram în anul I și la intrarea din holul din institut, pe Strada Măgureanu nr. 1 – deasupra Teatrului Bulandra, acolo era Institutul de Teatru – era un panou.

La intrare scria «Ne mândrim cu fruntașii noștri». Ea era acolo. Ea, Irina Petrescu, Mariana Mihuț, pentru că au fost aceeași promoție. Și ea era cea mai frumoasă.

Și eu mă uitam la ea și ziceam «Doamne, ce mișto e gagica aia». Îți dai seama? N-aveam 18 ani', a mai mărturisit rapsodul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete