Tu știi ce ochelari de soare să alegi? Descoperă Lentiamo

Adorăm soarele, sezonul cald, dar efectele expunerii la soare, implicit pentru ochi, sunt supărătoare. Unii au sensibilitate și lăcrimează excesiv, alții au și probleme de vedere și încearcă să își protejeze ochii de lumina puternică. Ochelarii de soare sunt tocmai pentru asta indicați. Tu știi să îi alegi?

Ce pare atât de dificil în a alege o pereche de ochelari de soare? Este o poveste similară cu alegerea unor ochelari de vedere. Adică vei ține cont de forma ramei și de culoarea ei, astfel încât ochelarii de soare să fie accesoriul ce te pune în valoare. Se pare că sunt mai multe aspecte despre care să știi. 

Ochelari de soare de la Lentiamo – îi vei adora! 

Descoperă universul Lentiamo! Un brand cu nume sofisticat, un furnizor de talie internațională – căci este retailer european, prezent în 17 țări din Europa – care aduce mai aproape de noi o gamă vastă de produse. Găsim aici lentile de contact, soluții și accesorii, ochelari de vedere și ochelari de soare, inclusiv ochelarii de protecție pentru calculator. Pentru bărbați, femei sau copii, produsele sunt imediat disponibile. Nu știi ce să alegi? Consilierea va fi fix ce ai nevoie și ce îți completează experiența de client aici! 

Revenind la ochelarii de soare, pentru ca aceștia să fie eficienți și să ofere protecție, trebuie să fie cu lentile de calitate.  Este o motivație de bază să nu achiziționezi orice pereche de ochelari de soare, din orice magazin, hipermarket spre exemplu. Aceste accesorii trebuie să îndeplinească un rol de bază, nu sunt simple rame cu o lentilă colorată care arată chic când îi porți. 

Ce sunt ochelarii de soare polarizați

Filtrele polarizate ale lentilelor de la o pereche de ochelari de calitate blochează efectul de orbire. Concret, atunci când îi porți ai o vedere clară, nu îți extenuează ochii din cauza luminii; blochează reflexiile și astfel îți creează confortul de care ai nevoie. 

La Lentiamo.ro ochelarii de soare disponibili sunt de la branduri celebre: Ray-Ban, Gucci, Prada, Polaroid și nu numai. Vorbim despre ochelari de calitate premium, 100% originali. Alegerea pe care urmează să o faci ține cont însă și de tipul de ramă, desigur. Ochelarii de soare, ca și cei de vedere de altfel, sunt accesorii cu scop dual, trebuie să te ajute să vezi bine, dar și să arăți bine. 

Ramele trebuie să se potrivească fizionomiei tale, pigmentației și, nu în cele din urmă, să fie adaptate stilului tău. 

Lentiamo – din dragoste pentru sănătatea ochilor tăi! 

Lentiamo este mai mult decât un furnizor de produse și mai mult decât acel magazin online de unde îți poți achiziționați ochelari sau lentile. Este consilierul tău, este experiența pe care o vei aprecia. Descoperă spre exemplu MyFit, un ghid online în 3 pași simpli care să te ajute să îți dai seama ce tip de ramă ți se potrivește, în funcție de chipul tău. 

Din dragoste pentru darul de preț în viață, o vedere clară, Lentiamo este alegerea perfectă pentru tine! Descoperă pagina online și ochelarii de care ai nevoie! 

Contact: 

[email protected]

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial