Tu cum îți bei cafeaua? Află ACUM care sunt cele mai bune moduri de preparare a cafelei acasă!

Cu toții avem mici plăceri ale vieții, momente pe care le folosim pentru noi înșine și liniștea sufletească, practici care ne-au intrat în rutina zilnică și le punem în aplicare în diferite momente ale vieții. Unii, de exemplu, preferă să înceapă ziua cu mișcare, dimineața devreme când alții încă dorm, iar liniștea le permite să se concentreze pe exercițiile fizice și să se pregătească pentru o nouă zi. Alții aleg să încheie ziua printr-o sesiune de yoga sau exerciții care conectează mintea cu trupul și eliberează tensiunea adunată pe parcursul zilei.

Momentele tale de plăcere și liniște

Cafeaua este o băutură răspândită și consumată la scară mondială, dar unii oameni se bucură mai mult decât ceilalți atunci când simt mirosul și aroma acestei băuturi. Indiferent de felul în care îți place să o consumi, simplă, cu zahăr, cu puțin sau cu mult lapte, importantă este starea de bine pe care ți-o oferă această băutură. Probabil că deja te-ai obișnuit să începi ziua cu o ceașcă de cafea proaspătă, un obicei de care nu vrei și nu te poți debarasa. În funcție de cum vrei să prepari cafeaua, poți alege aparatura necesară pentru a te ajuta în acest proces și pentru a te bucura de cea mai bună băutură.

1.  Cafea la ibric

Această metodă este potrivită pentru tine dacă îți plac aromele intense, o cafea tare care cu siguranță va alunga oboseala sau moleșeală. Prepararea acestei cafele poate fi atât de complicată precum îți propui tu să fie. Poți cumpăra cafea deja măcinată pe care să o folosești sau poți măcina singură cafeaua înainte de a o pune în recipientul special  conceput pentru aceasta. De asemenea, această metodă de a prepara cafeaua este una care poate fi perfecționată prin experiență, cantitatea de apă și de cafea folosită influențând rezultatul final.

2.  Cafea la espressor

În funcție de espressorul pe care îl alegi, această variantă de a prepara cafeaua poate diferi de la comod și ușor până la procese complicate care devin o rutină și un ritual. Espressorul este, de asemenea, util atunci când ai musafiri și trebuie să prepari mai multe cafele într-un timp scurt, iar acest lucru poate fi realizat doar prin apăsarea unui buton. Poți folosi în prepararea băuturii tale preferate atât cafea deja măcinată, cât și boabe. Calitatea boabelor pe care le alegi vor influența, bineînțeles, și aromele pe care le vei savura. Dacă această variantă este una atractivă, poți cumpăra un espressor de cafea potrivit pentru dorințele tale de pe altex.ro. Gama variată de aparate pentru cafea puse la dispoziție te ajută să alegi cea mai bună variantă pentru tine și modul în care îți place să îți prepari băutura.

3. Cafea la filtru

Prepararea cafelei la filtru este potrivită dacă îți dorești să pregătești deodată o cantitate mare de care te poți bucura pe întreg parcursul zilei. 

Așadar, indiferent de modul în care îți place să-ți prepari cafeaua, ceea ce contează cu adevărat este momentul de liniște și plăcerea oferite de consumul acestei băuturi!

Sursă foto: pexels.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial