Trucuri de make-up pentru ochi obosiți

Gata cu roșeața ochilor obosiți și cu pungile care ne-au stricat atâtea și atâtea dimineți!

Oboseala se citește în privire

Da, de regula așa este, însa nu și atunci când știi exact ce trebuie sa faci pentru a acoperi toate urmele pe care oboseala le lasa pe chip. Un traseu rapid, de doar cinci pași, te va purta printre cele mai eficiente metode de transformare instanta a privirii și feței. Însa nu doar oboseala este cea care influențeaza sanatatea și prospețimea tenului.

În absența unei demachieri (temeinice) dimineața și seara, chiar daca nu s-au folosit produse de machiaj, tenul va deveni din ce în ce mai încarcat de praf și, astfel, tot mai tern.

Un truc rapid pentru ochi obosiți

Pentru a da și mai multa stralucire ochilor aplica la baza pleoapelor inferioare un fard deschis la culoare, care sa conțina și particule stralucitoare. Pentru gene cât mai curbate, aplica mascara întâi pe vârfurile genelor, apoi, dupa ce pasta s-a uscat, aplica al doilea strat pe întreaga lungime.

1. Pregătește
Folosește o crema sau un serum creat special pentru zona ochilor care, se știe, este una sensibila. Exista multe serumuri sau creme de ochi potrivite tipurilor de piele. Important este ca serumul sa fie aplicat mereu înaintea cremei.

2. Rezolvă
Pastreaza crema de ochi în frigider, daca  ți se întâmpla frecvent sa te trezești dimineața cu ochii umflați. La fel de utile sunt și ambalajele cremelor de ochi prevazute la capat cu un aplicator cu bila metalica.

3. Acoperă
Mascheaza umbrele întunecate de sub ochi  cu ajutorul unui anticearcan. Celebra specialista în machiaj Bobbi Brown recomanda alegerea unei culori cu doua tonuri mai deschise  decât cea a pielii. Textura produsului trebuie sa fie suficient de lejera, încât sa nu încarce pielea, dar și
suficient de puternica pentru a acoperi repede cearcanele. Pare complicat, însa recomandarile  noastre te vor ajuta în viitoarele alegeri.

4. Dungile

Folosește doua eyelinere: unul într-o nuanța de roz-nude sau chiar alb, aplicat pe linia  conjunctivei, pentru a pune în valoare albul ochiului, și un creion închis la culoare, aplicat punctat între gene.

5 La final

Odata cu vârsta, genele se raresc. Pentru  a le avea din nou dese, macar pentru câteva ore, alege o mascara pentru mai mult volum.
Autor: Cătălina Chiricheș
Foto: pixabay.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Frumusete