Trenduri de toamnă – Poartă accente aurii!

Unica și Avantaje, în parteneriat cu Breslo.ro, au organizat concursul Gold-made, creat special pentru toți creatorii români. Peste 570 de produse au strălucit frumos în cea mai fashion culoare din această toamnă: auriul.

09-12olympicsVO41122-006R.pdf

Unica și Avantaje, în parteneriat cu Breslo.ro, le-a oferit posibilitatea creatorilor români de pretutindeni să se lanseze și să se facă remarcați prin intermediul celor mai citite reviste fashion&style.

Breslo.ro, cel mai mare marketplace creativ din Romania, i-a susținut pe creatori pe toată perioada concursului, iar la final le-a oferit premii de excepție, demne de un artist desăvârșit. Deja activ de 6 ani, Breslo găzduiește o comunitate de peste 100.000 de iubitori de design și handmade românesc. Aici gasești magazinele celor mai talentați designeri și creatori români.

6 coliere aurii care îi vor da ținutei tale mai multă personalitate

Editorii Avantaje au ales aceste 6 coliere pline de eleganță si de feminitate. Un colier auriu te poate scoate din impas în orice moment. Fie ca ești nevoită să porți o ținută office sau trebuie să porți acea little black dress' la un eveniment important, un colier auriu poate fi pata de culoare de care ținuta ta are nevoie.

poza2

Colier cu flori Victoria.Ghilas , 185lei

Colier cu margele blanitza , 75lei

Colier crosetat bricotrico, 70lei

Colier cu frunze Bzsuland , 90lei

Colier elegant Muresanrita 220lei

Colier boem urfe1303 , 200lei

 

Detaliile fac diferența într-o ținută plină de eleganță

Alte 4 produse din concursul Gold-made i-au impresionat pe editorii Avantaje prin detaliile și feminitatea de care dau dovadă. O bluză aurie cu perle delicate, o brățară cu un design deosebit, o poșetă fină, cu un aer ușor vintage, chiar și un săpun parfumat îți vor oferi eleganță și un look desprins de pe podiumuri. Să nu uităm că micile detalii fac diferența! Până și parfumul de pe piele trebuie sa fie senzual și proaspăt.

poza3

Poseta Gold Flowers' , 90lei

Bluza in nuante aurii Imaginative-Art , 620lei

Bratara Allegria' JewelriesbyMony , 60lei

Sapun natural AmelyS , 60lei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete si Moda