Trauma trăită de Ilinca Vandici. Dezvăluirile făcute despre tatăl ei: „A fost destul de impunător. Nu accepta jumătăți de măsură”

Ilinca Vandici este una dintre cele mai apreciate prezentatoare din România. Dincolo de viața profesională, aceasta și-a format o familie frumoasă, e căsătorită cu Andrei Neacșu și împreună au un copil, pe Zian. Pe când avea doar 21 de ani, aceasta a trecut printr-o traumă. Tatăl ei bolnav de cancer a murit. 

Vedeta a recunoscut acum într-un interviu pentru viva.ro, că avea o relație foarte specială cu părintele ei.  „De tata am fost foarte apropiată… Se spune că fetele au o relație specială cu tații, așa a fost și în cazul meu! A fost raza mea de lumină, speranță, bunătate, verticalitate, exemplul de bărbat, soț, tată perfect. Îmi este greu să desprind o singură imagine, amintire despre tata, pentru că toate fac parte dintr-un carusel atât de frumos!

Tata a fost destul de impunător din punct de vedere al educației, nu accepta jumătăți de măsură; dacă nu excelam la școală, nu aveam voie să facem activități extrașcolare care ne făceau plăcere. Îl moștenesc pe tata din foarte multe puncte de vedere. Adoram diminețile de duminică, acele momente când noi nu aveam școală și el nu mergea la job, iar câtă vreme mama ne pregătea micul dejun, eu cu sora mea ne cuibăream lângă tata și ne uitam la televizor și povesteam diverse. Erau niște momente ale noastre de care îmi aduc cu drag aminte, de fiecare dată.

Mama, de asemenea, a fost și este mereu alături de noi. O iubim până la cer și înapoi, este cea mai echilibrată și frumoasă ființă pe care o cunosc.', a spus prezentatoarea.

Ea a mai adăugat că de la părinții ei a avut numai lucruri bune de învățat, multe dintre ele le aplică și acum, atât în carieră, cât și în viața personală.

„Părinții mei mi-au transmis acele valori sănătoase cum cred că avem toți cei din generația mea și nu numai… Onestitate, verticalitate, principii solide, bun-simț, respect, determinare, putere de muncă pentru a-ți atinge obiectivele. Nu cred că i-am dezamăgit niciodată, și sper să nici nu o fac vreodată! Ne-au transmis toate aceste lucruri prin puterea exemplului personal, nu ne-au introdus cu forța niște principii sterile, i-am văzut comportându-se de-a lungul timpului acasă, cu prietenii, în mijlocul colegilor lor. Și eu, și sora mea am preluat de la ei, pe nesimțite, acele valori care ne fac oameni de încredere, oameni pe care te poți baza și pentru care contează mereu și binele celor din jur.', a mai spus ea pentru aceeași sursă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete