Tratamentul folosit de Oana Roman împotriva căderii părului: „Vedeți că nu mai sunt cheală la rădăcină”

Oana Roman și-a rezvolvat problemele pe care le avea cu podoaba capilară. Vedeta a descoperit un tratament care a ajutat-o să i se regenereze părul și să nu-i mai cadă.

Oana Roman a fost ținta ironiilor în urmă cu câteva luni, când se afla în vacanță, după ce a avut mari probleme cu căderea părului. Vedeta ajunsese să aibă părul foarte rar, iar oamenii au făcut comentarii răutăcioase din această cauză. „Sunt în vacanță și nu vreau să mă enervez și să mă agit. Mai mult m-am amuzat foarte tare. Mi-a trimis cineva niște postări de pe un grup făcut de niște persoane care, după părerea mea, au serioase probleme mintale și psihice …. care se legau de faptul că eu nu mai am păr în cap. Da, am această problemă, dar cred că este o problemă medicală deja și nu cred că este ok să ne batem joc de oameni care au probleme', a spus vedeta, în noiembrie 2021, în timp ce se afla în vacanță în Cipru.

Acum, Oana Roman a descoperit un tratament foarte bun care i-a salvat podoaba capilară. Fiica lui Petre Roman a folosit un produs pe bază de ulei de ricin, iar părul ei este mult mai des acum.

„Vedeți că nu mai sunt cheală la rădăcină. De câteva luni am testat un ulei pe bază de ulei de ricin și rezultatele sunt foarte bune. O să fac zilele astea niște filmări, să vedeți cum se folosește produsul', le-a spus Oana Roman urmăritorilor ei de pe Instagram.

oana-roman-parSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete