Tratamentul chinuitor pe care îl urmează ADDA pentru a se vindeca: „Iau 26 de pastile pe zi. 18 luni trebuie să fac injecții”

Cântăreața ADDA fost diagnosticată de medici, după multe controale, analize, cu Borelioza și Bartonella. Cântăreața a trecut și trece în continuare prin mari suferințe, însă e puternică, vrea neapărat să se vindece, să revină la viața ei normală.

ADDA a povestit într-un interviu pentru playtech.ro că trebuie să aibă răbdare până va scăpa de cele două boli, până va elimina bacteriile. Timp de 4 luni e nevoită să ia 26 de pastile, pe zi, apoi vor urma luni de zile de injecții.

„Sunt bine, nu sunt refăcută. Tratamentul mai durează doi ani. Iau 26 de pastile pe zi. Mi-e rău de la ele, amețesc, m-am învățat cu stările astea. Când nu mai pot, mă pun jos, opresc totul și mă odihnesc. Am început să-mi reiau activitatea ușor, ușor, pentru că altfel o iau razna acasă. La concert am cântat o singură piesă.', a declarat ADDA, care recent a urcat pe scenă, la concertul We are one alături de fiul ei și al lui Cătălin Rizea.

Totodată, cântăreața a mai și povestit de unde ar fi putut lua aceste bacterii care îi creează atâtea probleme. „Borelioza și bartonella sunt două bacterii. E foarte greu de demonstrat de unde le-am luat, aceste bacterii pot fi transmise și de către țânțari. Ești la o terasă, la mare, sau la petrecere, de exemplu, lângă un lac, un țânțar te înțeapă și pe tine, după un altul. Nu am fost niciodată mușcată de căpușă, nu mi s-a descoperit această insectă în piele sau urmele vreunei mușcături.

Poate fi și de la țânțar, pleoșniță, congenital. Din păcate, acestea sunt lucruri care în România nu prea se discută. În România se tratează foarte greu această afecțiune, sunt foarte puțini specialiști care se încumetă să facă asta. Țin legătura cu oamenii cu aceleași simptome și vorbim despre asta.', mai povestit Adda.

adda-probleme-de-sanatate-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Întrebată cum a ajuns la acest diagnostic, ADDA a explicat că medicii au tratat-o greșit o perioadă de timp. „Acum doi ani aproape. Aveam erupții, oboseală mare, nu puteam respira, edeme. Făceam alergii și nimeni nu știa de la ce e. Mi s-au pus o mie de diagnostice. Apoi au început celelalte simptome, paralizii, scăpam obiecte din mână, nu mai puteam folosi mâinile, simțeam că ceva e în corpul meu, care preia controlul. Așa simt și acum, în timpul tratamentului, dar m-am învățat cu senzația asta. Nu mai știu cum e să mă simt perfect.', a mai spus ea.

Referitor la tratamentul de acum, ADDA a mărturisit că acesta va dura doi ani. Patru luni de ziel va lua pastile, iar 18 luni va face injecții. „Patru luni trebuie să iau acele pastile, apoi 18 luni să fac injecții. Bine că există tratament. Pastilele le iau de două luni. Acum nu-mi mai paralizează fața, sunt mult mai bine. De exemplu, acum mai mult timp, la filmarea clipului lansat astăzi, nu-mi mai simțeam fața. Nu am ce face, nu vreau să fiu victimă, femeia care stă și plânge. Vreau să-mi trăiesc viața, m-a schimbat mult în bine ce s-a întâmplat, m-am dezvoltat mult la nivel spiritual, emoțional. M-am îmbunătățit eu ca om.

Acesta este un hop peste care voi trece, vreau să fac cât pot și când nu voi mai putea, mă culc. Această boală îți dă o oboseală cronică, dar nici nu poți dormi. Lyme e boala cu o mie de fețe, are multe simptome, sunt mulți oameni cu simptome la psihiatrie, diagnosticați greșit, care apoi au murit. La mine era spre a doua fază, am descoperit-o oarecum din timp.', a mai povestit artista.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete