Tratamentul care te scapă de cicatricile inestetice

tratament cicatrici

Un lucru este clar – Cicatricile nu ne fac viața ușoară! Tratamentul care te scapă de cicatricile inestetice.

Total inestetice și neplăcute, tratamentele care ne-ar putea scăpa de cicatrici au fost îndelung dezbătute, însă din păcate până în acest moment nu există soluția salvatoare care să le șteargă în proporție de 100%.

Umblă zvonul conform căruia specialiștii din domeniul esteticii și recuperării au găsit o soluție care promite să ne redea frumusețea. Se pare că este vorba despre un tratament împotriva cicatricilor care poartă denumirea de prolozone.

Ce este tratamentul prolozone

Am stat de vorbă cu unul dintre specialiști și am aflat cum funcționează acest tip de tratament.

Prolozonul este o substanță activă, o combinație între ozon, vitamine și minerale. Comparativ cu ozonoterapia, care are un efect temporar, prolozonul are efect permanent de vindecare.

Tratamentul care te scapă de cicatricile inestetice

“Tratamentul care ne ajută să scăpăm de inesteticele cicatrici se efectuează în mai multe etape. Oxigenul este “responsabil” cu vindecarea zonei afectate, iar vitaminele și mineralele conținute de prolozone sunt cele care au rol de hrănire și menținerea permanentă.

În plus este important de menționat că vorbim despre un tratament natural care nu implică vreun efect advers. Și, pentru că tot am adus în discuție acest tratament, este important să spunem că aplicarea lui în medicină se folosește într-o gamă largă de afecțiuni. Prolozonul se folosește în cazul bolilor cronice de cervicală, lombare (durile de spate), artrita de la nivelul șoldurilor și genunchi, hernii de disc, sindromul de tunel carpian, sciatică, platfus, infecții ale sinusurilor, infecții dentare, dureri post operatorii, fracturi, cicatrici, orice leziune de la sport, dureri pelviene la femei, rupturi de menisc, gleznă, dureri de umeri, tendinită.

 

Foto: shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Frumusete