Tratamentul anti-acnee, mai simplu de realizat

Soluțiile moderne, cu produse și tehnici inovatoare, de ultimă generație, fac mai simplă tratarea multor probleme de ten, inclusiv a acneei. Tratament anti-acnee eficient se poate face la clinici care folosesc diverse metode cu efect rapid semnificativ. Pentru toate tipurile de ten și pentru toate vârstele, se pot folosi tratamente anti-acnee dedicate. Cu o abordare corectă, timp și răbdare, dar și cu implicarea activă a pacienților, se poate ajunge la rezultate de succes.

“Pentru cine dorește să înceapă la noi un tratament anti-acneic este important să știe că tratamentul e unul clasic cu extracție, cu următorii pași: demachiere, pregătirea tenului pentru extracție, extracție, aplicarea produselor care tratează acneea, calmare, mască. Produsele folosite sunt din gama spaniolă Skeyndor. Lucrăm cu ele pentru că sunt excelente și ne ajută în muncă foarte mult”, se menționează pe website-ul oficial al centrului estetic Elena Miron din București, specializat inclusiv în tratament acnee.

După primele ședințe, în funcție de reacțiile pielii, se decid diverse metode de acțiune specifică – tratament de hidratare cu acid hialuronic, tratament pentru uniformizarea pigmentului și de iluminare cu vitamina C, tratament cu retinol, pentru semne. Importantă este echilibrarea tenului, se pot aplica și alte tehnici, proceduri precum mezoterapie, ultrasunete, crioterapie, oxigen hiperbaric, electroderm. Evident, acestea se introduc treptat și în funcție de necesități. Tratamentul anti-acnee nu este unul universal, dar este simplu de realizat grație multitudinii de variante existente în acest moment într-un astfel de centru estetic modern.

Centrul estetic Elena Miron grupează o echipă bine pregătită, cu experiență inclusiv în probleme cu acnee ce necesită tratament flexibil. Pentru a se ajunge la cele mai bune rezultate, sunt importante ședințele conform planului de tratament, dar și respectarea recomandărilor pentru acasă.

Conform detaliilor prezentate pe website-ul mai sus menționat, dacă este vorba despre o acnee mai complicată cu pustule, primele ședințe vor fi stabilite la o distanță de două săptămâni unele de altele. Apoi, pe măsură ce situația tenului devine mai bună, distanța între ședințe se poate mări. Se urmărește timpul ideal pentru vindecarea tenului, astfel încât pielea predispusă la coșuri să ajungă la aspectul dorit. Pe pagina de Facebook și pe blog, centrului estetic Elena Miron din București prezintă fotografii reale cu persoane care au urmat tratamentul exact așa cum trebuie și au ajuns la rezultate foarte bune în tratamentul anti-acnee.

“Tenul este susținut și ajutat acasă de o cremă medicament pe care o recomandăm să fie cumpărată de la farmacie și de un pachet de patru produse pentru tenul acneic sau gras, care va fi luat de la noi. Pachetul conține o spumă demachiantă, o cremă normalizantă, o cremă cicatrizantă și un gel anti-impurități”, se mai menționează pe elenamiron.ro, acolo unde pot fi accesate informații complete despre tratament anti-acnee.

Pentru a se trata eficient această afecțiune a epidermei apărută în principiu ca urmare a unei hipersecreții a glandelor sebacee, este important să fie solicitate tratamente din partea unor specialiști cu experiență în asemenea cazuri. Ignorarea problemei pe termen lung poate duce la agravarea situației, ceea ce ulterior ar putea necesita un plan de intervenție și mai complex.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial