Transformare spectaculoasă: Cum arată Evangeline Lilly, actrița din Lost

Transformare spectaculoasă: Cum arată Evangeline Lilly, actrița din Lost

Evangeline Lilly, actrița canadiană a devenit populară datorită primului său rol principal ca Kate Austen în serialul Lost. Rolul acesta i-a adus o nominalizare la Premiul Globul de Aur pentru cea mai bună actriță dintr-un serial dramatic. De asemenea, fanii filmelor cu supereroi au îndrăgit-o pentru rolul său din Ant-Man.

Anul trecut și-a surprins fanii cu o fotografie postată pe Instagram, fotografie unde apărea rasă în cap. Însă de ceva timp, actrița, în vârstă de 41 de ani, și-a făcut o schimbare de look spectaculoasă: este blondă și are o tunsoare pixie.

Evangeline Lilly a refuzat izolarea

La începutul pandemiei de coronavirus, actrița a stârnit numeroase controverse refuzând auto-izolarea. Ea a pus acest refuz pe seama prețuirii libertății și a faptului că noul virus nu este decât o „răceală'.

Reacțiile critice la declarația ei nu au întârziat să apară, motiv pentru care după 10 zile și-a cerut oficial scuze și recunoscând că a greșit și că respectă carantina.

Mărturisire sinceră în 2019

Într-o manieră sinceră, îndrăgita actriță le-a mărturisit fanilor săi de pe rețelele de socializare că anul 2019 a fost unul foarte greu pentru ea, an în care s-a simțit „singură și invizibilă'.

„Anul trecut am cedat. A trebuit să îmi înfrunt slăbiciunile și limitările, traumele și fricile. A trebuit să accept că sunt o persoană limitată, decât să un merg pe un drum am perfecționismului, care m-ar putea ucide', a scris Evangeline Lilly.

Lilly e considerată una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood și a devenit extrem de îndrăgită mai ales pentru rolul din trilogia „Stăpânul inelelor' și din „Hobbitul', unde este frumoasa  Tauriel, un elf războinic.

Vezi pozele

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete