Transformare spectaculoasă: Cum arată Evangeline Lilly, actrița din Lost

Transformare spectaculoasă: Cum arată Evangeline Lilly, actrița din Lost

Evangeline Lilly, actrița canadiană a devenit populară datorită primului său rol principal ca Kate Austen în serialul Lost. Rolul acesta i-a adus o nominalizare la Premiul Globul de Aur pentru cea mai bună actriță dintr-un serial dramatic. De asemenea, fanii filmelor cu supereroi au îndrăgit-o pentru rolul său din Ant-Man.

Anul trecut și-a surprins fanii cu o fotografie postată pe Instagram, fotografie unde apărea rasă în cap. Însă de ceva timp, actrița, în vârstă de 41 de ani, și-a făcut o schimbare de look spectaculoasă: este blondă și are o tunsoare pixie.

Evangeline Lilly a refuzat izolarea

La începutul pandemiei de coronavirus, actrița a stârnit numeroase controverse refuzând auto-izolarea. Ea a pus acest refuz pe seama prețuirii libertății și a faptului că noul virus nu este decât o „răceală'.

Reacțiile critice la declarația ei nu au întârziat să apară, motiv pentru care după 10 zile și-a cerut oficial scuze și recunoscând că a greșit și că respectă carantina.

Mărturisire sinceră în 2019

Într-o manieră sinceră, îndrăgita actriță le-a mărturisit fanilor săi de pe rețelele de socializare că anul 2019 a fost unul foarte greu pentru ea, an în care s-a simțit „singură și invizibilă'.

„Anul trecut am cedat. A trebuit să îmi înfrunt slăbiciunile și limitările, traumele și fricile. A trebuit să accept că sunt o persoană limitată, decât să un merg pe un drum am perfecționismului, care m-ar putea ucide', a scris Evangeline Lilly.

Lilly e considerată una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood și a devenit extrem de îndrăgită mai ales pentru rolul din trilogia „Stăpânul inelelor' și din „Hobbitul', unde este frumoasa  Tauriel, un elf războinic.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete