Îi recunoști? Transformare neașteptată la „Te cunosc de undeva!”: „N-am cântat în viaţa mea cu îngheţată şi bucăţi de ciocolată în gât!”

Pentru cea de-a şasea gală a transforming show-ului de la Antena 1, ruleta le-a adus ADDEI şi lui Radu Bucălae un moment cu adevărat spectaculos, plin de culoare şi care topeşte şi cele mai dure inimi, după cum au spus chiar prezentatorii Te cunosc de undeva!.

Cei doi vor avea parte de o super transformare în Snoop Dogg şi Kathy Perry – California Gurls şi vor avea ocazia să aducă pe scenă un videoclip de milioane de dolari. „Un moment fabulos! Să pui în scenă, la Te cunosc de undeva!, un videoclip care costă milioane de dolari, e fascinant!', a declarat jurata Andreea Bălan imediat după prestaţia celor doi artişti.

Chiar dacă rezultatul a fost un spectacol jucăuş, în spatele lui au stat şi de această dată foarte multă muncă, dar şi situaţii neprevăzute. „Am fost tras de păr într-un hal… nici nu vreau să îmi amintesc!', îşi aminteşte Radu, care a avut nevoie de dreaduri pe un păr foarte scurt, în vreme ce ADDA a marcat şi ea o premieră: „N-am cântat în viaţa mea cu îngheţată şi bucăţi de ciocolată în gât!', a dezvăluit artista.

Pepe a completat imediat: „Asta înseamnă să că ai o voce rece, dar dulce!'. Cum s-au descurcat cei doi cu cea mai nouă provocare venită din partea ruletei, dar şi momentele celorlalţi concurenţi vor putea fi urmărite sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1.

adda-si-radu-bucalae-te-cunosc-de-undeva-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, născuți pentru spectacol, talentaţi şi dornici de distracţie au intrat în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara, de la 20.00, la Antena 1. CRBL şi Radu Ţibulcă, Nicole Cherry şi Juno, Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril, Damian Drăghici şi Cristina Stroe, ADDA şi Radu Bucălae, Amna şi Misha, Codruţa Filip şi Valentin Sanfira şi Wrs şi Emilian sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul întregului sezon.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SPECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete