Transformă-ți pasiunea pentru unghii într-o carieră de succes în doar câteva săptămâni cu Aprendis

O viață fericită presupune să faci în fiecare zi ceea ce îți place, iar Aprendis te poate ajuta să materializezi acest lucru. Industria de frumusețe este un domeniu vast și foarte ofertant care îți poate aduce satisfacție pe toate planurile. 

În cazul în care ai un talent în această direcție pe care vrei să îl materializezi și să îl transformi într-o carieră de succes, primul pas pe care trebuie să îl faci este să obții certificare în domeniu. Înscrie-te la un curs de manichiura la Aprendis și îți vei putea transforma visul în realitate mai repede decât ți-ai imaginat!

De ce să alegi centrul de pregătire profesională Aprendis?

Sesiunile de pregătire și formare care te așteaptă la Iași abordează meseria în care vrei să te perfecționezi în mod integralist. Mai exact, teoria și practica se îmbină armonios în așa fel încât, la finalizarea perioadei vizate, să obții rezultate excelente. Traineri de renume îți vor împărtăși din experiența lor și te vor ajuta să deprinzi toate abilitățile și cunoștințele de care ai nevoie pentru a deveni un Nail Technician de succes. În plus, obții și diplomă de calificare recunoscută la nivel național și internațional care îți va deschide porțile către a profesa într-un salon profesional sau chiar să îți deschizi propria afacere în domeniu.

Ce înveți în urma unui curs de manichiură la Aprendis?

Manichiura este o artă care necesită talent și muncă în direcția perfecționării. Cursurile Aprendis îți șlefuiesc talentul și îți dezvăluie adevăratul potențial. În primul rând, îți va fi prezentată toată teoria într-un sistem schematizat, ușor de înțeles; care sunt normele de igienă ce trebuie respectate cu strictețe, cum se pregătește unghia corespunzător, cum alegi materialele în funcție de rezultatele pe care vrei să le obții, cum construiești unghii frumoase și rezistente, îndepărtarea sau întreținerea corectă a manichiurii și multe alte noțiuni esențiale pentru un profesionist.

Cum se desfășoară cursul?

Timp de șapte zile vei interacționa în mod direct cu un trainer specializat în aria în care vrei să profesezi. Într-o sală de clasă, cu locuri limitate, vei învăța zi de zi ce trebuie să faci și cum să lucrezi pentru a obține rezultate impecabile. Toată aparatura și consumabile sunt asigurate, în așa fel încât să ai parte de condiții optime de învățare și să te poți concentra pe ceea ce ai de făcut, fără nicio altă grijă. 

Se abordează construcții și tehnici diferite pentru a te familiariza și perfecționa pe toate planurile și să poți oferi ulterior clienților tăi servicii diverse la calitate înaltă. După perioada de instruire, vei susține un examen amplu în care ți se vor testa abilitățile dobândite pentru fiecare tip de manichiură abordată pe parcursul cursului. În final, vei obține o diplomă de calificare care îți va permite să profesezi în termeni legali. 

Cine se poate înscrie?

Oricine poate deveni cursant Aprendis, indiferent de nivelul actual de pregătire. Fie că ești la început de drum, fie că vrei să te perfecționezi pe o anumită componentă a domeniului, porțile centrului de pregătire sunt deschise pentru tine. Totuși, este esențial să te grăbești dacă vrei să faci parte din următoarea grupă pentru că locurile sunt limitate și se ocupă în ordinea înscrierilor. 

Costul total pentru cursul de manichiură este de doar 1.500 de lei și include suportul de curs, materialele de lucru, menținerea legăturii dintre cursant și formator, dar și taxa de examinare și eliberare a certificatului de absolvire și îl vei putea plăti integral sau în două tranșe egale prin virament bancar.

Pregătește-te pentru cariera doriră cu Aprendis!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial