Trai neneacă!!! Din ianuarie câțiva turiști au fost blocați în Bali, din cauza pandemiei

Stăm cuminți în casă, respectăm regulile de distanțare socială, dar gândul tot ne zboară. În special către Marea Neagră, că tot vine sezonul estival. Nu știm când o vom vedea, nu știm cât ne va costa. Știm însă ce ieftin e să fii turist în Bali. Din ianuarie câțiva turiști au fost blocați în Bali, din cauza pandemiei

Câteodată tot răul este spre bine. Iar această zicală li se potrivește de minune unor ucrainience, mamă și fiică. Anastasia Strelevske și mama ei, Larysa, aveau de mult programată o vacanță în Bali, pentru luna ianuarie a acestui an. Cu bagajele pregătite și cu dorința unei vacanțe binemeritate și îndelung așteptate, cele două femei au plecat către locul pe care îl considerau raiul pe pământ. Nici n-au bănuit ele vreo clipă câtă dreptate aveau să îl considere așa!

În vreme ce în Bali viața curgea cât se poate de lin și fără griji, în lume coronavirusul începuse să lovească. După extinderea pandemiei și închiderea granițelor multor țări, turistele au realizat că nu se mai pot întoarce prea curând acasă. Și că vrând-nevrând, sunt nevoite să rămână pe loc, în Bali, în Canggu, un sat-stațiune de pe coasta de sud a insulei indoneziene, până când vor putea călători. Acum, după mai bine de trei luni de când vacanța lor s-a prelungit neașteptat, femeile spun că nici măcar nu au de gând să revină. Și în niciun caz  înainte de a se fi terminat cu pandemia. De ce? Pentru că le este mult prea bine în Bali. Incredibil de bine. „Stațiunile de aici au pentru turiști, pe fondul pandemiei de COVID-19, niște oferte absolut incredibile', a declarat Larysa. Pentru că economia locală din Bali se află într-un impas teribil, prețurile din turism au scăzut până la niveluri de-a dreptul ridicole. Cele două sunt cazate într-un apartament de lux dintr-un hotel nou-nouț, situat în apropierea plajei Kuta, cu o vedere încântătoare spre nesfârșitul albastru. Apartament de lux pentru care plătesc (nu o să vă vină să credeți!) numai 240 de dolari pe lună. În banii noștri, cum ar veni, puțin peste 1000 de lei.

Viața în Bali, chiar și în condițiile impuse de pandemie, nu este radical diferită de cea obișnuită. Poate doar faptul că plajele au fost închise și că unele magazine din centrul turistic sunt deschise în intervale orare stricte. În rest, viaț nu s-a oprit complet. Turiștii s-au mutat de pe plaje la piscinele hotelurilor și continuă să umple restaurantele, fără teamă de îmbolnăvire. „Stăm aici pentru că ne este foarte bine. Stăm până se termină cu pandemia', au declarat cele două fericite femei, care au început să practice yoga, alături de ceilalți turiști.

Foto: 123rf

Citeste și:

Iată cum s-a nenorocit o femeie după o operație estetică

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate