Tragedie în lumea filmului! Actorul Ken Dodd a murit, la doar două zile după ce s-a căsătorit

Celebrul actor Ken Dodd a murit la vârsta de 90 de ani, la două zile după ce se căsătorise. Artistul a murit în locuinţa în care s-a născut. El fusese externat din spital pe data de 27 februarie. Actorul era considerat o legendă a comediei americane.

Ken Dodd a murit în locuinţa sa din Knotty Ash, o suburbie a oraşului Liverpool, potrivit theguardian.com. Reprezentantul lui Ken a declarat că actorul şi partenera sa au fost împreună timp de 40 de ani şi trăiau o frumoasă poveste de dragoste.

Actorul Ken Dodd a murit

În urmă cu câteva luni, Ken Dodd a urcat pe scenă pentru ultima dată și anumite pe 28 decembrie. În perioada anilor ’60, artistul a intrat în Cartea Recordurilor pentru cea mai lungă sesiune de glume.

Ken Dodd a primit și titlul de cavaler din partea Reginei Elisabeta a II-a pentru cariera sa îndelungată. Actorul a devenit celebru după ce a susținut un spectacol, care a durat 42 de săptămâni, în London Palladium.

Pentru a vedea mai multe imagini cu actorul, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: hepta.com

Mihaela Tudor

Citește și:

Cum arăta Petru Păun înainte să înceapă filmările pentru serialul „Fructul oprit': „Să spunem că aveam un look mai boem'

A fost curtat de o mulțime de femei, dar a avut o singură mare iubire. Viața actorului Omar Sharif, un adevărat scenariu de film

Israela Vodovoz a murit. A fost găsită în baia locuinţei sale din Bucureşti

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete