Tot ce trebuie să știi despre un aspirator de unghii

Ești tehnician de unghii? Pasionat de unghii? Știai că există o modalitate rapidă și ușoară de a scăpa eficient de praful de unghii? Într-adevăr, atunci când folosești o freză de unghii sau chiar când îți pilești unghiile, generează praf de unghii. Inhalarea acestuia poate avea consecințe asupra sănătății tale pe termen lung.

Prin urmare, un aspirator de unghii este ideal pentru a depăși această problemă. Adăugând totodată faptul că îți va ușura sesiunea de după fiecare ședință de manichiură.

Ce este un aspirator de unghii?

Un aspirator de unghii este un mic dispozitiv specific manichiurii. După cum sugerează și numele, îți permite să aspiri praful de unghii atunci când utilizezi o freză electrică de unghii sau pile de unghii. Este silențios și foarte ușor de manevrat.

Cum să alegi un aspirator de unghii?

Aspiratorul de unghii este accesoriul esențial pentru tehnicienii de unghii sau pasionații de frumusețe. Este instrumentul ideal pentru a lupta împotriva prafului de unghii. Într-adevăr, praful de pilitură (gel, acrigel, lac, gel UV etc.) poate fi toxic și poate provoca complicații prin infectarea căilor respiratorii. Prin urmare, este important să te protejezi cât mai mult posibil prin achiziționarea unui aspirator unghii.

Iată un ghid care te va ajuta să îți alegi aspiratorul de unghii. Vei lucra într-un mediu mai sănătos și vei părea mai profesionist cu clienții tăi. 

Atunci când vrei să îți cumperi un aspirator de unghii, este important să cunoști criteriile  pentru a alege un aspirator de unghii bun. Iată că s-au identificat 4 criterii importante.

  • Design

Când cumperi ceva, designul acestuia este important. Un dispozitiv urât nu te va face să vrei să-l folosești. Acesta este motivul pentru care acesta este primul criteriu pe care l-am luat în considerare. Astăzi, există diverse aspiratoare de unghii care variază de la low-end la high-end. Așa că va exista întotdeauna un aspirator de unghii care ți se potrivește.

  • Prezența unor filtre și saci

În continuare, filtrele vor fi importante. Verifică modul lor de instalare, disponibilitatea sacilor de praf și a pieselor de schimb în caz de accident. 

Sacii sunt un element de luat în calcul din moment ce ai terminat. Aceștia sunt foarte practici pentru depozitarea prafului adunat la pilirea unghiilor. De asemenea, este important să știi dacă sunt reutilizabili sau nu și câți sunt incluși pe achiziție.

  • Ventilare

Un aspirator de unghii ar trebui să funcționeze pe toată durata manichiurii. Prin urmare, este important ca acesta să fie ventilat corespunzător și să nu există riscul de supraîncălzire a dispozitivului.

  • Consumul de energie

La început, acordă atenție puterii aspiratorului. Reține că aceasta se referă la consumul dispozitivului mai mult decât la puterea de aspirație.

Alege un dispozitiv care nu este prea puternic pentru a limita consumul de energie, dar suficient de puternic pentru a oferi o rată bună de aspirație. Într-adevăr, multe dispozitive, în special la nivel profesional, sunt consumatoare de energie și pot crește cu ușurință cifrele de pe factura ta.

Cunoașterea modului în care un dispozitiv folosește energia pentru a funcționa îți permite să compari eficiența acestuia cu alte produse de pe piață.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial