Tot ce trebuie să știi despre liftingul de sprâncene

Liftingul sprâncenelor întinerește zona de deasupra ochilor pentru a reda un aspect mai împrospătat, care reflectă mai bine fizionomia naturală a pacientului. Îndepărtând excesul de piele lăsată de pe frunte și repoziționând mușchii și țesuturile de dedesubt, un lifting al sprâncenelor poate corecta o sprânceană grea și lăsată, poate elimina brazdele adânci și poate reda un contur mai fin și mai tineresc pentru treimea superioară a feței.

De ce ai nevoie de un lifting de sprâncene?

Problema cu o frunte îmbătrânită este efectul pe care îl are asupra expresiilor noastre faciale – o sprânceană lăsată, puternic încrețită ne poate face să arătăm în mod constant obosiți, îngrijorați sau chiar supărați. Unii dintre noi sunt, de asemenea, sunt înclinați din punct de vedere genetic să aibă o sprânceană mai grea și mai groasă, făcându-ne să arătăm ca și cum am fi încruntați chiar și atunci când ne simțim mai bine.

Un lifting de sprâncene abordează direct aceste probleme, ajutând pacienții să se bucure de un aspect mai natural, precum și de alte schimbări pozitive: ochii tăi vor apărea mai strălucitori și mai alerti în mod natural, iar încrederea în sine se poate îmbunătăți, deoarece nu mai ești îngrijorată de acest aspect.

Tipuri de operații de ridicare a sprâncenelor

Chirurgii esteticieni folosesc diferite tehnici pentru operația de lifting a sprâncenelor. Care este cea mai bună tehnică depinde de obiectivele pacientului, de anatomia unică și de amploarea corecțiilor necesare pentru a obține rezultatele dorite.

Liftingul sprâncenelor cu incizie temporară sau limitată

Un lifting temporar al sprâncenelor implică incizii puțin mai lungi decât un lifting endoscopic al sprâncenelor și este cel mai frecvent efectuat împreună cu intervenția chirurgicală a pleoapelor. Inciziile de aproximativ 1 inch lungime sunt făcute chiar deasupra fiecărei tâmple, în spatele liniei părului.

Prin aceste incizii, chirurgul estetician va ridica și va repoziționa țesuturile din zona exterioară a sprâncenelor. Apoi, prin inciziile făcute pentru o procedură a pleoapei superioare, zona dintre sprâncene este ridicată pentru a netezi liniile încruntate.

Lifting clasic sau coronal al sprâncenelor

Fiind considerată tehnica standard, liftingul coronal al sprâncenelor este demodat în general, deoarece chirurgii esteticieni bine calificați sunt de obicei capabili să facă îmbunătățirile necesare cu tehnici mai puțin invazive.

În anumite cazuri, totuși, un lifting coronal al sprâncenelor poate fi necesar pentru a obține rezultatele dorite de un pacient. Această tehnică implică o incizie lungă făcută în spatele liniei părului, de la ureche la ureche. Excesul de piele, grăsime și țesut este îndepărtat, iar pielea și mușchii sprâncenelor rămași sunt repoziționați într-un aspect mai tânăr.

Alegerea unui chirurg estetician pentru această operaţie

Rezultatele frumoase și naturale în urma operației de lifting a sprâncenelor necesită un chirurg estetician cu cunoștințe aprofundate de anatomie facială și un ochi atent pentru detaliile estetice. La fel de importantă este și capacitatea de a-și ajusta tehnicile chirurgicale pentru a crea rezultate care respectă trăsăturile faciale unice ale pacientului.

Operaţiile anterioare ale unui chirurg estetician sunt cel mai bun indicator al stilului său estetic. Dr. Maximilian Muntean, Medic Primar Chirurgie Plastică şi MicrochirurgieReconstructivă, este după parerea noastră, cea mai bună alegere pentru această operaţie.

Chirurgie și recuperare pentru operația de lifting a sprâncenelor

Operația de lifting de sprâncene este o procedură efectuată cu anestezie generală sau cu anestezie locală. Durata intervenției chirurgicale depinde de tipul de lifting al sprâncenelor, precum și dacă se efectuează sau nu o altă procedură în același timp. Inciziile pot fi închise cu suturi sau capse, care sunt de obicei îndepărtate la aproximativ 1 săptămână după operație.

Pacienții suferă de obicei foarte puțină durere după liftingul sprâncenelor, dar este obișnuit să simtă un ușor disconfort, precum și o senzație de strângere pe toată fruntea.

Sursa poza: https://unsplash.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial