Tot ce trebuie să știi despre alegerea verighetelor

„Ce verighete să ne alegem' este una dintre întrebările care se regăsesc pe buzele mirilor de pretutindeni. Acest lucru este justificat deoarece, spre deosebire de alte aspecte de la nuntă, precum rochia și buchetul miresei, costumul mirelui sau meniul restaurantului, verighetele sunt singurele ce îi vor însoți pe aceștia în lungă și frumoasă călătorie a vieții în doi.

 Tipuri de verighete

Da, sunt atât de multe modele, tipuri și stiluri de verighete încât poate părea una dintre cele mai grele decizii de luat. Însă analizate criteriile de diferențiere de mai jos și decise una câte una, cu siguranță vei putea să îți alegi verighetele perfecte.

        Pentru a putea diferenția mai ușor verighetele, acestea se clasifică în trei categorii principale: simple, cu pietre sau cu model de formă. Cele simple sunt cele ce păstrează linia tradițională, verighetele cu pietre sunt la mare căutare venind extrem de elegant lângă inelul de logodnă iar verighetele cu diferite forme au un aspect deosebit și ies în evidență.

        Verghetele sunt create adesea din materiale extrem de calitative, pentru că trebuie să dureze o viață. Aurul în toate nuanțele lui și platină sunt cele mai recomandate.

        Profilul inelului sau formă benzii metalice, curbat, drept, concav sau altele și este cel care oferă verighetei confortabilitate.

Odată stabilite aceste trei aspecte, îți poți întoarce privirea către aspectele finale, cum ar fi modelul, stilul, culoarea sau textura. De aceea, cel mai bine este să alegi un magazin specializat în verighete și inele de logodnă. Spre exemplu, poți găși o mulțime de inele de calitate de la ARJewels, toate modelele, stilurile și nuanțele.

La ce te uiți când alegi o verighetă?

Având în vedere că este un inel cu o simbolistica imensă pe care îl vei purta zilnic, verighetă pe care o vei cumpără în final trebuie să ți se potrivească perfect. Iată astfel câteva sfaturi legate de alegera verighetelor. 

        Alege verighetele din timp. Având în vedere varietatea mare de modele și stiluri, este bine că această acțiune să aibă loc fără să simți presiunea timpului. Nefiind pe grabă vei avea timpul necesar de a le analiză, de a le proba și de a le compară.

        Alege verighetă astfel încât să se potrivească celorlalte bijuterii pe care le porți, atât din punct de vedere al nuanței materialului, cât și din punct de vedere al stilului. Spre exemplu, dacă porți inele cu diamante, delicate și din aur alb, atunci cu siguranță vei purta cu drag, zilnic, o verighetă fină cu mici pietre strălucitoare.

        Ține cont de fizionomia ta, dar și de cea a persoanei cu care formezi cuplul. Pe un deget micuț va veni perfect o verighetă subțire, pe când pe un deget mai lung se va vedea frumos și o verighetă mai lată.

Privită în vremurile trecute că inelul eternității, ce se purta pe degetul inelar pentru că se credea despre acesta că are o venă ce duce direct la inima, verighetă este acel inel ce simbolizează o legătură de iubire ce nu poate fi întreruptă. De aceea, pentru a te asigura că o vei privi cu plăcere în fiecare zi din viață de cuplu, alege-o cu atenție, fără să te grăbești și din locuri ce îți oferă bijuterii calitative și atent realizate. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial