Tot ce trebuie să știi dacă vrei să-ți injectezi acid hialuronic în buze

Suntem cu toții convinși că societatea a început să seteze standarde cât mai înalte în ultima perioadă. În pozele de pe Instagram sau în filmulețele de pe TikTok, majoritatea domnișoarelor își evidențiază formele bine conturate. De cele mai multe ori, ele au ochi mari, gene lungi, sprâncene simetrice și buze perfecte.

Dacă și tu simți că buzele tale au nevoie de o mică îmbunătățire, cel mai probabil ai decis să-ți injectezi acid hialuronic. Este important să faci tot ceea ce te face fericită, însă înainte este indicat să aduni cât mai multe informații în legătură cu această procedură. Iată câteva sfaturi de care să ții cont:

Injectarea cu acid hialuronic – o procedură tot mai solicitată în rândul femeilor

Injecțiile cu acid hialuronic se numără printre cele mai solicitate proceduri cosmetice de înfrumusețare. Procedura propriu-zisă este foarte simplă și durează între 20 și 60 de minute. Mai mult poate dura întâlnirea cu medicul specialist pentru a decide ce fel de acid o să-ți injecteze, dar și cantitatea necesară. Pe lângă acest aspect, trebuie să ții cont de faptul că aceasta nu este o procedură pe termen lung. Cu alte cuvinte, o să fii nevoită să revii în cabinetul medicului în fiecare an. 

Îngrijirea după injectare – o perioadă care merită o deosebită atenție

Atunci când ajungi în cabinetul specialistului, este recomandat să pui foarte multe întrebări. În acest fel, o să știi încă de la început care sunt indicațiile, dar și contraindicațiile specifice injectării cu acid hialuronic.

● Imediat după injectare, este recomandat să aplici comprese cu gheață pentru a ameliora senzația de durere. Chiar dacă medicul o să folosească produse anestezice, efectul acestora nu este unul foarte lung. Din acest motiv, o să simți o senzație ușoară de durere și mâncărime.

● Consumă foarte multă apă. Hidratarea este extrem de importantă, ajutând enorm în procesul de vindecare. De asemenea, poți consuma foarte multe fructe, bogate în vitamine. Pe de altă parte, se recomandă să eviți consumul de alimente sărate.

● Este indicat să eviți machiajul timp de 24 de ore.

● Specialiștii recomandă să eviți exercițiile sau efortul fizic timp de două zile. Pentru că efortul are rolul de a-ți pune sângele în mișcare, poți fi predispusă la apariția vânătăilor. 

● Medicul o să-ți recomande să eviți alcoolul și tutunul măcar 24 de ore după finalizarea procedurii de mărire de buze. 

Este important să știi că o astfel de procedură îți permite să revii la activitățile cotidiene imediat ce ieși din cabinetul medicului. Așa cum ai văzut mai sus, îngrijirea este una minimă, deci nu trebuie să îți iei concediu medical. 

Așadar, procedura de injectare a buzelor cu acid hialuronic te poate ajuta să scapi de anumite complexe și să te bucuri de un aspect bine conturat. Cu siguranță îți va reda încrederea în propria persoană și, în plus, este o intervenție minim invazivă. Sfatul specialiștilor în domeniu este să te interesezi foarte bine și să discuți cu medicul tău fiecare detaliu, atât în ceea ce privește procedura propriu-zisă, cât și perioada de recuperare. 

Sursă foto: Canva

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial