Tora Vasilescu a schimbat prefixul. Cum s-a pregătit actrița pentru a sărbători cei 70 de ani?

Tora Vasilescu a schimbat prefixul. Cum s-a pregătit actrița pentru a sărbători cei 70 de ani?

La 22 martie, Tora Vasilescu a împlinit frumoasa vârstă de 70 de ani. În cei 45 de ani de carieră, actrița de renume a adunat o mulțime de întâmplări și povești despre care își amintește cu drag.

Mai mult decât atât, aceasta a acceptat trecerea timpului, se consideră norocoasă și îi mulțumește Domnului că a ajuns la această vârstă.

„Mulţumesc lui Dumnezeu că am avut această intuiţie, pentru că mai nou nu mai cred decât în oamenii cu intuiţie. Că aşa, cei care ne spun că azi e bun ceva şi mâine altceva, mulţumesc, nu. Am avut intuiţie să-mi pregătesc din plin bătrâneţea, să spunem. Cuvântul acesta l-am acceptat cu drag, pentru că e în ordinea firească şi nu toată lumea are chiar oportunitatea de a prinde anii aceştia.

Şi sunt încă multe lucruri de experimentat, să spunem mai mult spre interior decât spre exterior. Însemnând voiaje şi alte lucruri. Aşa că să spunem că acest locşor pentru mine e Românica mea şi îmi dă bucuria pământului, a naturii, a întoarcerii la natură, la comunicarea cu ea, cu Creatorul, cu ce vrem., a povestit actriţa într-un interviu pentru click.ro.

Ziua de naștere o va petrece alături de soțul său într-o atmosferă liniștită și simplă. Actrița a pregătit mâncăruri de dulce, dar și de post, deoarece aflându-ne în Postul Mare, s-a hotărât să-l țină.

„Astăzi am făcut o plăcintă de spanac, mă pricep foarte bine la ea. Am făcut-o pentru soţul meu şi dacă vine cineva pe la noi, pentru că eu am hotărât să ţin, totuşi, de dată asta post. Şi dacă i-am pus brânză şi lapte, nu mai merge. Dar eu mi-am făcut nişte ciupercuţe şi sunt mulţumită', a mai spus Tora Vasilescu.

La această frumoasă vârstă, actrița arată foarte bine, semn că frumusețea nu este chiar așa trecătoare după cum se spune. Întrebată în interviu care este părerea sa despre operațiile estetice și dacă a apelat la acest tip de intervenție, Tora Vasilescu a mărturisit că are nemulțumiri legate de aspectul fizic, însă nu ar dori să își modifice aspectul fizic.

'Of, Doamne. Să știți că am și eu nemulțumirile mele, ca fiecare. Dar n-aș vrea să apelez la operațiile astea estetice. Să întru în aura feței, se modifică totul. Mă uit cu tristețe la televizor, e o modă acum a tinerilor să-și implanteze grăsime în pomeți, care mai târziu cade spre gură, arată fetele umflate, aproape că trebuie să-și facă poză la buletin, că nu le mai recunoști.

Și nimeni nu le spune. Domne, eu eram studentă când profesoara mea, Eugenia Popovici, actriță excepțională, cu instinct artistic excepțional, spunea “actrițele de la Teatrul Național” care au făcut operații estetice, niciuna nu a mai fost luată în film. Deci ecranul și mai ales televizorul, cât sunt de mari acum, amplifică toată fața asta umflată și neadevărată, parcă sunt mutanți.

Dar nu are lumea curaj să le spună, poate ar fi un ajutor pentru că devin dependente de aceste operații estetice. Și din ce în ce mai rău arată. Doamne ferește, sunt atâtea bacterii cu care se pot infecta', a mărturisit actrița pentru click.ro.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete