Top servicii pe care le poți achita în rate cu ajutorul unui card de cumpărături

Sursa foto: Shutterstock

Utilizarea unui card de credit este o soluție convenabilă și simplă pentru persoanele care își doresc flexibilitate și control asupra cheltuielilor. Există mai multe tipuri de carduri de cumpărături disponibile pe piață. Cu ajutorul lor poți beneficia de o serie de avantaje, cum ar fi economisirea banilor, posibilitatea de a face cumpărături pe termen lung și protecția financiară, asigurată prin plăți securizate și device-uri performante. Îți prezentăm care sunt cele mai bune oferte de carduri de cumpărături și serviciile la care poți apela cu ajutorul unui card de credit pentru plata în rate.  

Carduri de cumpărături pe care să le utilizezi pentru achiziționarea de servicii

Atunci când vine vorba de carduri de cumpărături, există mai multe opțiuni disponibile în funcție de nevoile și obiectivele fiecăruia. Există atât carduri de debit, cât și carduri de credit. Majoritatea băncilor au oferte standard și premium pentru ambele tipuri de carduri. Cardurile standard sunt adecvate pentru cei care încearcă să economisească bani, în timp ce cardurile premium sunt recomandate celor care fac cumpărături pe termen lung. 

Cele mai bune carduri de cumpărături, de exemplu CardAvantaj,  îți oferă oportunitatea să achiziționezi produse și servicii în rate fără dobândă* la toți comercianții din rețeaua de magazine partenere. De asemenea includ bonusuri, cashback și alte beneficii atractive: zero lei taxă de emitere, tehnologie contactless, card virtual și posibilitatea de alimentare a cardului cu fonduri proprii.

Cele mai importante servicii pe care le poți achita în rate fără dobândă* prin cardul de cumpărături

Ca deținător de CardAvantaj, ai posibilitatea să achiziționezi bunuri și servicii în rate fără dobândă* de la comercianți din diverse domenii: consultanță, cosmetică, accesorii, bijuterii, cultură și educație, decorațiuni, electronice & electrocasnice, materiale de construcții, mobilă, modă, sănătate, sport, turism, închirieri. Poți merge în service-uri auto pentru revizia mașinii sau reparații sau poți folosi cardul pentru achitarea impozitelor și taxelor la apă, gaze și electricitate până pe 31.03.2023.

În plus, cardurile de cumpărături asigură un nivel superior de protecție financiară când faci tranzacții online sau în magazine. Vrei să plătești rapid, fără riscuri și să gestionezi inteligent bugetul familiei, în cazul acesta ai avea nevoie de un card de credit precum CardAvantaj. Achiziționează cele mai bune carduri de cumpărături, pentru plăți în rate fără dobândă* și beneficiezi de bonus înapoi pe card la fiecare achiziție și campanii atractive la produsele și serviciile de la zeci de firme din țară și din străinătate.

*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial