Top 6 avantaje ale utilizării unui dozator de apă acasă

sursa foto: Freepik

Până în urma cu doar câțiva ani, dozatoarele de apă erau întâlnite în birouri, centre comerciale și spații publice. Între timp, oamenii au dorit să aibă acces la aceeași apă de calitate și acasă. Astfel, prezența unui dozator de apă în bucătăriile locuințelor a devenit o normalitate. Iată care sunt cele mai importante avantaje de care se bucură posesorii unei surse de apă de băut la dozator în propria casă:

Foarte ușor de instalat

Spre deosebire de filtrele de apă conectate la rețeaua de alimentare a casei, dozatoarele nu au nevoie de prezența unui instalator. Pur și simplu, conectezi aparatul la o sursă de alimentare electrică și ai acces la apă de băut. Lipsa legăturii cu o coloana de apă potabilă te scutește și de grija contaminării cu potențialii microbi din rețeaua publică. În plus, poți muta dozatorul de fiecare dată când dorești. Spre exemplu, dacă ai o terasă pe care o folosești mai mult timp în sezonul cald, dozatorul de apă poate fi mutat cu ușurință din bucătărie în exterior.

Avantajos

Dozatoarele de apă au rezervoare de mari dimensiuni. Calculat la prețul per litru, rezultă una dintre cele mai bune oferte din piață. Asadar, nu ai doar apă de băut oricând la dispoziție, dar te bucuri și de un preț avantajos.

Scapi de grija aprovizionării

Necesarul zilnic de apă pentru familia ta presupune asigurarea unor stocuri. Acest lucru înseamnă drumuri la magazin sau așteptarea unor comenzi online, la care se adaugă grija unui spațiu de depozitare. Scapi de toate aceste sarcini prin încheierea unui abonament pentru un dozator de apă, cu intervale clare de livrare a recipientelor. În privința cantității, poți aprecia singur nevoile familiei sau poți solicita consultanță din partea companiei pentru a-ți face o idee.

Un stil de viață sănătos

Pentru o viață sănătoasă se recomandă aproximativ 2 litri de apă consumați zilnic. Cantitatea poate varia în funcție de stilul de viață și de efortul pe care îl depui în fiecare zi. Dacă privește volumul ca întreg, ai putea fi descurajat. În schimb, dacă îl împarți în 4 sticle de 0.5 litri sau 8 pahare de 0.25, psihologic este mult mai ușor de acceptat. Iar atunci când ai în casă un dozator de apă, simplul fapt că treci pe lângă el îți amintește că trebuie să te hidratezi. În special pentru copii este foarte important să deprindă acest obicei. Îi poți încuraja cu ajutorul unei sticle sau a unei cani preferate, pe care cu timpul și-o vor putea umple singuri.

Mai mult decat apă

Faptul că dozatoarele au disponibile două variante de apă – rece și caldă – te poate ajuta să o bei la temperatura preferată. Dacă este prea rece, poți compensa cu puțină apă fierbinte. Iar dacă dorești să pregătești un ceai sau o cafea, apa fierbinte este eliberată instant. Accesul la apă de calitate, filtrată instant, este de mare ajutor într-o bucătărie. În plus, nutritioniștii recomandă ca de lângă ceașcă de cafea să nu lipsească niciodată paharul cu apă rece.

Pentru orice tip de recipient

Dozatoarele de apă nu sunt doar pentru consumul de acasă. În confortul locuinței, poți folosi orice tip de cană sau pahar. Atunci când pleci la școală, la serviciu sau în orice alt loc, poți umple o sticlă, un termos sau o cană care să aibă eventual și capac. Astfel, în masina sau la birou, te hidratezi cu apa de acasă.

Un dozator de apă instalat acasă îți oferă posibilitatea hidratării în orice moment. Scapă de grija aprovizionării cu apă îmbuteliată și bucură-te de toate avantajele acestui aparat în confortul propriei locuințe.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial