Top 3 ȘTIRI POZITIVE

Pădurile urmașilor noștri

Peste 27 milioane de puieți forestieri au fost plantați de specialiștii Regiei Naționale a Pădurilor  Romsilva în cursul campaniei de împăduriri de primăvară. În ultimii şapte ani, Romsilva a regenerat 111.554 hectare şi a plantat, în acest interval, peste 200 de milioane de puieţi forestieri. 

Am consumat mai puțin

Consumul de electricitate în aprilie a fost mai scăzut în majoritatea statelor membre ale UE, după ce la mijlocul lunii martie au fost impuse măsuri de izolare pentru a stopa răspândirea pandemiei de coronavirus (COVID-19). Restricţiile au dus la închiderea fabricilor, şcolilor, restaurantelor, barurilor, hotelurilor, oamenii fiind nevoiţi să stea acasă. Multe companii şi-au redus nivelul producţiei din cauza reducerii cererii sau a întreruperii lanţurilor de aprovizionare. Consumul total de electricitate în aprilie 2020 a fost cu 11% mai scăzut decât cel mai redus nivel înregistrat vreodată într-o lună aprilie din anii 2016 – 2019. (https://www.focus-energetic.ro)

TEST RAPID pentru COVID

În Australia oamenii de știință au dezvoltat un test de sânge capabil să detecteze infecția cu noul coronavirus în 20 de minute. Experții de la Universitatea Monash spun că testul lor poate determina dacă o persoană este infectată sau a fost infectată în trecut. Sute de probe pot fi testate în fiecare oră. (MEDIAFAX)

Foto: 123rf

Citește și:

Știrile bune ale săptămânii: TOP 3 știri pozitive

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri