Tom Hanks, reacție emoționantă după ce soția sa a fost criticată din cauza corpului său

Legătura dintre Tom Hanks și Rita Wilson este una care transcende superficialitatea faimei de la Hollywood și a aspectului fizic. Fiind împreună de peste 34 de ani, legătura lor este de nezdruncinat. Când oamenii au criticat-o recent pe Rita pentru greutatea ei corporală, Tom i-a fost alături și i-a lăudat cu pasiune frumusețea.

Tom Hanks și Rita Wilson s-au cunoscut în 1981 pe platoul de filmare al filmului Bosom Buddies și sunt împreună de peste 30 de ani. Prietenia lor s-a transformat în poveste de dragoste la 4 ani după ce s-au întâlnit, în timpul filmărilor la “Volunteers”, și s-au căsătorit în 1988, după ce Hanks a divorțat de prima soție.

„Succesul relației noastre a fost o chestiune de sincronizare, de maturitate și de dorința noastră de a avea o legătură intimă. Când m-am căsătorit cu Rita, m-am gândit: “Acest lucru va necesita o anumită schimbare din partea mea.Nu voi nega faptul că providența a făcut parte din faptul că ne-am găsit unul pe celălalt, dar relația noastră nu este magică, așa cum este prezentată în filme”, a mărturisit Tom Hanks, scrie Bright Side.

De-a lungul anilor, Tom Hanks și Rita Wilson și-au clădit o familie frumoasă odată cu nașterea celor doi fii ai lor, Chester în 1990 și Truman în 1995. Ambii copii au călcat pe urmele părinților lor, lucrând în diverse domenii ale industriei de divertisment.

În ciuda păstrării intimității lor, acest cuplu a fost mereu cu zâmbetul pe buze în timpul aparițiilor publice, ceea ce reprezintă o dovadă a forței legăturii lor și a sprijinului neclintit pe care și-l acordă unul altuia.

„Nu voi uita niciodată, stăteam la colțul străzii 57 cu 5th din New York, sau 58 cu 5th. El s-a uitat la mine și mi-a spus: <<Știi, vreau doar să știi că nu trebuie să schimbi niciodată nimic din ceea ce ești pentru a fi cu mine>>', a spus Rita, mai scrie sursa citată anterior.

Dezvăluirea curajoasă a Ritei Wilson despre lupta ei împotriva cancerului de sân și despre dubla mastectomie, împreună cu sprijinul neclintit al lui Tom Hanks, a fost un exemplu remarcabil al legăturii lor de nezdruncinat. Dragostea și grija lui Tom Hanks pentru soția sa i-au oferit acesteia un imens confort în acea perioadă dificilă.

Dedicarea și angajamentul lor unul față de celălalt au inspirat pe mulți, demonstrând puterea iubirii lor de a învinge toate provocările. Rita își amintește acel moment, spunând: “Nu știi niciodată cum va reacționa soțul tău într-o astfel de situație. Am fost atât de uimită, atât de uluită de grija pe care mi-a acordat-o soțul meu”.

Rita Wilson s-a confruntat în trecut cu fluctuații de greutate din diverse motive, inclusiv folosirea alimentelor ca sursă de confort în perioadele stresante, ceea ce a dus la o creștere nedorită în greutate. Din păcate, kilogramele ei în plus au fost întâmpinate cu comentarii negative și cu rușine corporală. “Tom arată într-o formă excelentă, în timp ce Rita pare lipsită de formă și flască”, este ceea ce au spus unele persoane despre corpul vedetei.

Cu toate acestea, Rita a înțeles foarte bine cum să aibă grijă de bunăstarea ei mentală și fizică. Deși recunoaște imperfecțiunile corpului ei, ea a ales să se iubească oricum și a pornit într-o călătorie pentru a se provoca și a adopta un stil de viață sănătos.

Cu toate acestea, în ciuda tuturor comentariilor negative de pe internet, dragostea neclintită a soțului ei rămâne. Actorul știe că frumusețea este dincolo de fizicul unei femei. El nu are ochi decât pentru soția sa, spunând că este “extrem de curajoasă și frumoasă”.

Tom Hanks a fost întotdeauna dulce și grijuliu cu ea. Cuvintele lui pline de dragoste nu reușesc niciodată să o facă să se simtă incredibil de norocoasă. Sentimentul este reciproc, deoarece Hanks și-a exprimat, de asemenea, cât de norocos se simte să o aibă pe Wilson alături de el, spunând: “Sunt un bărbat norocos”.

În ciuda faptului că sunt împreună de 34 de ani, legătura lor rămâne de nezdruncinat, chiar și cu schimbările din corpurile lor și trecerea timpului. Iubirea lor este un parteneriat adevărat, care depășește aspectul fizic și evidențiază puterea unui angajament și a unei adevărate prietenii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete