Priyanka Chopra dezvăluie cine a sfătuit-o să-și congeleze ovulele la 30 de ani

La 40 de ani, Priyanka Chopra se bucură să fie mama lui Malti Marie, primul ei copil cu soțul Nick Jonas. Însă actrița și producătoarea a împărtășit că datorează experiența sa de mamă împlinită unei decizii pe care a luat-o la începutul vârstei de 30 de ani. Într-un interviu pentru un podcast, Chopra vorbește despre faptul că și-a congelat ovulele și cum acest lucru i-a oferit libertate și putere asupra vieții sale.

Deținătoarea titlului de Miss World a recunoscut că avea anxietate din cauza presiunii vârstei și de a-și dori să aibă copii.

„De asemenea, nu întâlnisem persoana cu care îmi doream să am copii și nici nu vedeam asta”, a adăugat Priyanka Chopra. Sfatul mamei sale a fost să își înghețe ovulele.

„Aveam 35 de ani, iar mama mea este medic ginecolog care mi-a spus așa: ‘La 36 de ani, fă-o.'” Ea a spus că a ținut cont și de cariera ei atunci când a venit vorba de calendarul biologic.

Din cauza diferenței de vârstă de 10 ani dintre ea și iubitul ei, Nick Jonas, ea nu era sigură dacă Jonas era pregătit să aibă o familie la 20 de ani. „Întotdeauna am știut că îmi doresc copii, ceea ce a fost unul dintre marile motive pentru care nu am vrut să mă întâlnesc cu Nick la acea vreme. Dar întotdeauna mi-am dorit copii. Iubesc copiii”, a explicat ea, scrie Bright Side.

Priyanka Chopra, cât a costat-o congelarea ovulelor?

Procesul de congelare a ovulelor unei femei presupune colectarea ovulelor printr-o procedură medicală înainte de a le păstra în rezervoare de azot lichid. Când femeia este pregătită să folosească ovulele, acestea sunt decongelate și fertilizate pentru a obține o sarcină.

Potrivit experților, numărul și calitatea ovulelor unei femei încep să scadă până la vârsta de 37 de ani, iar înghețarea lor înainte de vârsta de 40 de ani crește probabilitatea unei sarcini reușite. Cu toate acestea, această procedură poate fi costisitoare. Potrivit unui raport recent, un singur ciclu poate costa între 8.000 și peste 14.000 de dolari, incluzând taxele medicale, medicamentele și taxele de depozitare.

În 2022, celebrul cuplu a prezentat-o pe fiica Malti Marie. După anunțul lor, au primit unele critici pentru că și-au născut copilul prin intermediul unei mame surogat, dar Chopra și-a apărat familia.

„Am avut complicații medicale. Faptul că am apelat la o mamă surogat a fost un pas necesar și sunt atât de recunoscătoare că am fost într-o poziție în care am putut face acest lucru. Mama noastră surogat a fost atât de generoasă, amabilă, drăguță și amuzantă și a avut grijă de acest dar prețios pentru noi timp de 6 luni”, a împărtășit ea.

Acum, atât Chopra, cât și Jonas au ocazia să se bucure de faptul că sunt părinții adorabilei micuțe Malti, iar ei împărtășesc adesea imagini pe rețelele de socializare.

„Devine mult mai greu să rămâi însărcinată după 35 de ani și să duci sarcina la termen și toate astea. Mai ales în cazul femeilor care au muncit toată viața.Am simțit o astfel de libertate. Am făcut-o la începutul anilor 30. Puteam să continui pe o cale de luptă ambițioasă pe care voiam să o realizez. Am vrut să ajung într-un anumit loc în cariera mea”, a explicat actrița în podcast.

În ceea ce privește costul, Chopra a continuat: „Le spun oamenilor: “Economisiți bani pentru a cumpăra o mașină în fiecare lună. Fă-o de Crăciun””.

„Este cel mai bun cadou pe care ți-l vei face ție însuți, pentru că iei puterea de la ceasul tău biologic și poți lucra până când vrei. Ovulele tale vor avea în continuare aceeași vârstă ca atunci când le-ai înghețat”, a adăugat ea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete