Toată familia Gabrielei Cristea are coronavirus. Și Tavi Clonda, și fetițele au fost testați pozitiv: „Am sunat la ambulanță”

Gabriela Cristea a fost prima din familie care s-a infectat cu coronavirus. Prezentatoarea nu a mai apărut la Antena Stars, a fost înlocuită în emisiunea ei de Paula Chirilă. Acum, Tavi Clonda a anunțat că și el și fetițele au COVID-19. 

gabriela cristea tavi clonda si fetitele covid 1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Întreaga familie e în izolare, acasă, după ce au fost testați pozitiv cu noul virus. Într-o postare pe Instagram, Tavi Clonda a povestit cu lux de amănunte cum s-a întâmplat totul. Dragilor, suntem în carantină pentru că am ieșit pozitiv la testul Covid! Am primit multe mesaje legate de această situație, așa că am să va spunem aici cum s-a întâmplat. Luni Gabriela s-a testat, așa cum face de multă vreme la emisiunea ei ,iar testul a fost negativ.
Luni după amiază Victoria a început să spună că o doare în gât și vorbea răgușit ….Nu ne-am panicat pentru că starea ei generală era ok și a mai trecut prin episoade de laringita ușoară. Un sirop pentru gât și am crezut că rezolvăm.

Miercuri când Gabriela era în direct la emisiune a simțit că o lasă vocea și că îi ard ușor urechile.Primul ei gând a fost să se testeze și asta a și făcut cum a ajuns acasă. Testul a ieșit negativ dar chiar și așa am decis să se izoleze de restul casei.
Joi când s-a trezit o dureau mușchii și avea temperatura 38. Am hotărât să meargă la centrul de testarea și rezultatul a venit în 5 minute; pozitiv.
Eu mi am făcut singur un test acasă (pentru că nu aveam nici un simptom) și testul a fost negativ.', a scris artistul. 

Ulterior, simptomele au apărut și la el, așa că Tavi Clonda a chemat ambulanța acasă. Au fost testate și fiicele de patru și respectiv doi ani. Și ele au COVID-19.
„Azi dimineață am acuzat frisoane, slăbiciune și febra 37:5 și mi am făcut un nou test care a ieșit pozitiv.
Am sunat la Ambulanță , au răspuns tare greu pentru că totul este mega aglomerat(1h/30 min) dar echipajul a ajuns după jumătate de ora. Am făcut toți trei testul și rezultatul a fost pozitiv pentru toți 3.

Sperăm să trecem cu bine perioada asta și să și învățăm ceva din această experiență. Pentru politiceni va rugăm închideți școlile și grădinițele!Mulțumim!
Va îmbrățișăm cu drag! Nu uitați ,dacă saturatia de oxigen scade sub 95-93% sunați urgent la ambulanță și chiar dacă vine mai târziu,totul va fi bine! Multă sănătate va dorim și ne dorim cu toții!', a scris cântărețul în mediul online pe 16 octombrie. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete