Titlurile prințului Harry: Lista completă a onorurilor militare pe care acesta le-ar putea pierde definitiv

prințul Harry merge de 7 ani la terapie

Prințul Harry, în vârstă de 36 de ani, este extrem de mândru de legăturile sale militare și își concentrează o mare parte din munca sa caritabilă în a ajuta veteranii. Ducele de Sussex a slujit în forțele Marii Britanii timp de 10 ani și, de asemenea, a deținut mai multe funcții onorifice.

Printre titlurile ceremoniale ale lui Harry se număra cel de Căpitanul General în Marină, un rol transmis de bunicul său, prințul Philip, în vârstă de 99 de ani. În urma deciziei Ducelui și Meghan Markle de a renunța la titlurile de Înalte Alteţe Regale, s-a decis că nu vor mai putea să o reprezinte pe regină la evenimentele oficiale.

În timp ce cuplului i s-a permis să-și păstreze patronatele regale în continuare, prințul Harry a trebuit să renunțe la posturile militare onorifice pe care le deținea.

În timpul serviciului militar, Harry s-a ridicat la rangurile de maior în armata britanică și Comandant de onoare al Forțelor Regale Aeriene Honington și Comandant-șef pentru nave mici și scufundări.

Regina va decide când prințul Harry va pierde definitiv titlurile obținute

În timp ce titlurile lui Harry au fost suspendate, deocamdată, regina va decide dacă le va restabili în martie. După demisia lor regală, Meghan Markle și prințul Harry s-au mutat în SUA, au devenit independenți financiar și au început să-și exprime opiniile mai liber.

Cuplul a semnat acorduri de mai multe milioane de lire cu Netflix și Spotify și au făcut pași semnificativi către un succes comercial imens. Cei doi s-au implicat în alegerile din SUA, îndemnându-i pe americani să voteze.

Se așteaptă ca membrii Familiei Regale să rămână neutri din punct de vedere politic și unii au considerat că Meghan și Harry depășit limitele regale. Unii tradiționaliști regali au susținut că regina le-ar putea lua titlurile de duce și ducesă de Sussex pentru încălcarea valorilor regale.

Meghan și Harry își vor păstra sau nu statutul regal?

Comentând dacă Regina va înlătura sau nu titlurile, potrivit Express UK, expertul constituțional Iain MacMarthanne a spus: „A trecut un an de când ducele și ducesa de Sussex și-au anunțat retragerea intenționată de la îndatoririle regale. Acordul care a fost încheiat pentru a facilita această mișcare urmează să fie revizuit în martie.

În acest moment, vor fi luate în considerare activitățile lor din ultimul an. Au acceptat că nu vor acționa sau nu se vor comporta în niciun fel care ar submina coroana. Indiferent dacă această condiție a fost sau nu îndeplinită, regina și consilierii ei urmează să stabilească. Dincolo de acest grup, orice analiză a problemei este pură speculație.”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete