Cine este Rege-Jean Page, seducătorul Duce din serialul „Bridgerton”?

Cine este Rege-Jean Page, seducătorul Duce din serialul „Bridgerton”?

Toată lumea moare de curiozitate să afle cine este vedeta din „Bridgerton', Regé-Jean Page. Acesta joacă rolul ducelui de Hastings în noua dramă de epocă difuzată de Netflix. Bridgerton este evadarea de care întreaga lume are nevoie acum, plină de costume de epocă, romantism și bârfe.

Pe buzele fanilor se află întrebarea „sunt sau nu împreună Regé-Jean și interpreta lui Daphne Bridgerton, în viața reală?'. Ne place când actorii care interpretează un cuplu fictiv ajung împreună în viața reală, dar, din păcate, nu există dovezi care să sugereze că cei doi sunt împreună. Actorul a infirmat zvonurile în cadrul unui interviu pentru Access Hollywood, potrivit Daily Mail UK. Regé-Jean a insinuat că cei doi erau apropiați, dar erau doar romantici pe ecran.

„Tot ce trebuie să ştiţi este în serial, nu dincolo de el. Toate scânteile dintre noi au sărit din minunatul scenariu', a declarat actorul.

Nu este clar dacă Regé-Jean Page se întâlnește în prezent cu cineva, dar cu siguranță nu are soție. Regé-Jean Page a recunoscut că este mai blând și mai deschis la romantism decât omologul său fictiv, Simon.

„Sunt un mare fan al romantismului. Acesta este un lucru minunat și avem nevoie de mai mult din el în lume. Majoritatea lucrurilor care stau la baza lui sunt oricum povești de dragoste, indiferent dacă își dau seama sau nu', a mai spus Regé-Jean Page.

Cu câțiva ani în urmă s-au declanșat zvonuri că actorul în vârstă de 30 de ani se întâlnea cu actrița Antonia Thomas (care a jucat în serialul de comedie-dramă „Misfits'), după ce perechea a fost văzută împreună pe covorul roșu.

Cine este Regé-Jean Page?

În timp ce era studia inginerie sonoră, actorul acum în vârstă de 30 de ani, Regé-Jean a descoperit Teatrul Național Britanic pentru Tineret (British National Youth Theatre), actoria fiind unul dintre hobby-urile sale.

După ce a lucrat în teatru la începutul carierei sale, Regé-Jean s-a orientat spre TV și a jucat în „Waterloo Road' în 2015, un spectacol care a marcat și începutul carierei de actor a lui Phoebe Dynevor. Prin urmare, nu Bridgerton i-a adus împreună.

Mama lui Regé este originară din Zimbabwe, iar tatăl său este preot englez. Actorul s-a născut la Londra, însă o mare parte din copilărie și-a petrecut-o în Harare, Zimbabwe.

„Zimbabwe este cel mai frumos loc de pe pământ, cu nişte oameni atât de generoşi, care îşi pierd, însă, o parte din această trăsătură pe măsură ce se maturizează şi realizează că lumea e un loc atât de rece şi complicat, în care trebuie să fii suficient de puternic pentru a supravieţui', a declarat el.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete