Tipsuri pentru un Revelion la New York în Times Square

times new quare NY

Anul Nou este momentul ideal pentru toasturi, cupe de șampanie, planuri pentru anul ce vine și distracție. Iar unul dintre cele mai celebre locuri din lume în care oamenii se strâng să întâmpine Anul Nou este Times Square, din New York.

Revelionul la New York, în faimoasa piață, unde are loc cea mai mare petrecere din lume, este o experiență memorabilă. Anul acesta se estimează că vor veni peste un milion de oameni!

Ca să te numeri printre cei care numără ultimele secunde din an în Times Square, trebuie să ajungi din vreme, adică pe la ora 16:00, pentru că pe măsură ce se umplu străzile poliția închide circulației.

Faimoasa bilă (Ball Drop) este ridicată la ora 6 p.m., iar pe la ora 10 p.m este imposibil să mai găsești un loc de unde o poți vedea.

Cel mai bun loc s-o poți vedea este colţul nord-vestic. Bila luminoasă este plasată la intersecția străzii 43 cu Broadway.

Îmbracă-te cu haine călduroase și ia-ți pantofi comozi.

Nu-ti lua geantă, polițiștii nu te vor lăsa cu ea. Nici băuturile alcoolice nu sunt permise. Pregătește-ți câteva senviciuri si o sticlă cu apă, dar ține cont că nu există toalete publice portabile!

Cu toate aceste inconveniente, merită să faci efortul. Vor fi șase ore de spectacol, cu formații și cântăreți celebri, explozii de confetti și artificii, dans, efecte speciale, un spectacol grandios și o atmosferă unică!

În timpul pe care-l ai la dispoziție să vizitezi New York-ul, nu rata clădirile reprezentative precum Empire State Building, Chrysler Bulding, Flatiron Building (cel mai vechi zgârie-nori din New York), selectul cartier Manhattan, Central Park – pe care l-ai văzut în atîtrea filme!, podul Brooklyn sau Statuia Libertății.

Și pentru că nu se poate să pleci din New York fără să fi făcut o sesiune de shopping, recomandarea noastră este magazinul Century21, din zona World Trade Center, cu prețuri mici și ofertă de mpărfuri foarte variată. La mică distanță de City Hall este magazinul de electronice J&R, cu prețuri rezonabile pentru tot ce înseamnă camere video, computere, CD-uri si software.

Text: Cătălina Alberti

Ofertă Revelion la New York

Vezi şi Times Square din New York – curiozități și lucruri mai puțin știute!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vacanta