Ţinute de toamnă în alb şi negru

Ţinute de toamnă în alb şi negru

Toamna aceasta ai putea alege ţinute în alb şi negru! Grafismele monocrome sunt una dintre cele mai importante tendinţe ale sezonului.

Vezi pozele

Tricotajele lejere, în combinaţia alb-negru reprezintă o alegere foarte inspirată pentru mai multe sezoane. Accesorizează cu o bijuterie masivă pentru un plus de eleganţă.

Stilul masculin vine cu o serie de croielile sobre, ideale pentru ţinutele de birou şi pentru zilele în care vrei să te simţi puternică.

Pielea sau blana ecologice sunt o variantă bună pentru a transforma o ţinută cuminte într-una foarte cool. Vezi la mixul de texturi.

O rochie cloş, care îţi marchează talia, este foarte potrivită pentru birou. O poţi combina cu un sacou simplu și accesorii clasice pentru a obţine un look coerent şi feminin, de inspiraţie retro.

Subliniază-ţi silueta purtând o rochie 3/4, dintr-un material elastic. Mizează pe un print poziţionat inteligent pentru un efect suplimentar de subţiere. Vezi la stilul clasic.

Iar eleganţa poate să fie dată de o fustă lungă, amplă, ideală pentru a-ţi alungi silueta şi pentru a te face să te simţi foarte sofisticată.

Ţie ce stil vestimentar îţi place?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Huff
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Moda