Tily Niculae, momente de coșmar de sărbători: „Am stat în stres și în teroare”

Tily Niculae, momente de coșmar de sărbători: „Am stat în stres și în teroare”

Familia actriței Tily Niculae a trecut prin momente de groază din cauza virusului SARS-CoV-2. Ea, soțul și cei doi copii ai săi au fost depistați pozitiv, iar mezinul familiei a reacție mai puternică din cauza antibioticului.

Tily Niculae a declarat că a petrecut sărbătorile în carantină, iar pe contul său de Instagram a postat un jurnal video pe care l-a ținut povestind întâmplările nefericite prin care a trecut.

„Azi e 24 decembrie și, oficial, am intrat în carantină. Suntem toți patru pozitivi. Am aflat ieri, pe 23… Era păcat să nu închid 2020 cu COVID la toți patru. Sofi e super bine, Popescu este și el bine, eu am fost așa și așa, de astăzi, sunt mai bine. În schimb, Radu a făcut febră și scaune moi, și mârâit și sper să trecem bine peste (…)', au fost primele dezvăluiri ale vedetei.

Cel mai greu moment prin care a trecut actrița a fost atunci când micuțul Radu, în vârstă de nouă luni, a avut o reacție adversă la antibiotic și a fost nevoie de medic. Din păcate, ambulanța care a sosit la locuința celor patru a venit după o oră de la apel doar cu un asistent care nu știa cum să le acorde ajutor și i-a sfătuit să meargă la spital.

„26 decembrie – ieri, am avut niște emoții foarte mari, Radu a făcut reacție alergică la antibiotic, am sunat la ambulanță. A venit după 40 de minute o ambulanță cu un asistent care nu avea competența de a-i face ceva lui Radu. Ne-a spus să mergem la spital, am refuzat și am așteptat să vină o ambulanță cu medic. Am așteptat, este ora 14:30 și de la ora 11, de pe 25 decembrie, nu a venit nimeni și nici nu ne-a sunat nimeni. Am fost foarte norocoși că am trecut cu bine.

(…). Am atâta tristețe și atâta furie în același timp acumulată, încât nu sunt cuvinte, nu sunt cuvinte ca să mă pot exprima. (…). Pe 25 seara, Radu a făcut o erupție cutanată de la antibiotic și ne-am speriat foarte tare, fiindcă ne era foarte frică să nu facă și pe zona respiratorie… să facă o alergie… ceva. Și, fiind în carantină (…), am sunat la ambulanța ora 22:00, după 40 de minute, a venit o ambulanță cu un asistent care nu avea competența necesară de a face absolut nimic, doar de a ne duce la spital.

Am refuzat să mergem la spital pentru ceva ce putea fi rezolvat acasă. (…). Nu vă pot spune cum am stat în stres și în teroare pentru ca cel mic să nu facă nimic complicat, să nu depindem de acea injecție cu cortizon. (…)', a mai spus Tily Niculae în filmarea pe care o puteți urmări aici.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete