Alina Eremia va deveni mireasă în anul 2021? Iată ce a dat-o de gol!

Alina Eremia va deveni mireasă în anul 2021? Iată ce a dat-o de gol!

Una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară este Alina Eremia. Aceasta este foarte discretă și și-a ținut departe de ochii curioșilor relația, deși este îmrepună cu iubitul ei, Edi Barbu, de foarte mult timp.

În ultima perioadă, cunoscuta cântăreață a încărcat poze alături de acesta și și-a manifestat sentimentele, însă ultima postare i-a făcut pe fani să se gândească la o nouă etapă a relației celor doi.

La doar 27 de ani, Alina Eremia a intrat rapid în topurile muzicale și se bucură de un succes extraordinar. Datorită relației pe care o are, ea se poate declara împlinită și fericită cu toate că nu a fost încă în fața altarului.

La început și-a ținut secretă relația și după ce au apărut poze în presă cu ei, au cotinuat să se mențină discreți. Iubitul ei nu este persoană publică și este evident că nici nu își dorește să apară în lumina reflectoarelor.

Edi Barbu a adus schimbare în viața Alinei, o schimbare benefică, aceasta arată foarte bine și face mai mult sport. Cei doi s-au cunoscut la o sală de fitness.Ceea ce se mai cunoaște despre iubitul vedetei este că ocupă o funcție de conducere într-o companie și este pasionat de sport. Recent, Alina Eremia a mărturisit într-un Instastory cât de mult o motivează partenerul ei cu care este împreună de cinci ani.

„Motivația mea de a fi un om sănătos și la interior și la exterior. Dacă nu aveți un Edi, cumpărați-vă! Al meu nu e de vânzare. În general căutați să vă înconjurați de oameni care să vă inspiere, nu de cei care să vă îndemne să stagnați.', a transmis Alina fanilor săi.

Alina Eremia, mireasă în 2021

Folosindu-se de un filtru de pe rețelele de socializare, Alina Eremia s-a distrat făcând câteva „predicții' pentru anul 2021. Este vorba de un film unde spunea cum va fi ea anul acesta, un film în care apărea în mai multe ipostaze: singură, supărată, într-o relație și s-a terminat „căsătorită și fericită'.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete