Theodor Andrei, pregătiri intense pentru Eurovision 2023 la Liverpool. Ce se va întâmpla pe 1 mai

Delegația României se pregăteşte intens pentru plecarea la Liverpool. Miercuri, 1 mai, Theodor Andrei, reprezentantul țării noastre, va susţine prima repetiţie la Liverpool Arena. Semifinalele și finala ESC 2023 vor fi transmise în direct pe canalele TVR în zilele de 9 şi 11 mai şi respectiv, pe 13 mai.

Delegația României la Eurovision 2023 va pleca de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă din București cu destinația Liverpool, sâmbătă, 29 aprilie. Cu doar câteva zile înainte de îmbarcare, Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision 2023, a declarat că este optimist și se simte foarte pregătit pentru evenimentul special care urmează sa aibă loc

„Toată această pregătire pentru Liverpool a fost și este foarte intensă, orele trec cu o rapiditate uimitoare printre repetiții la canto, filmări, lucru în studio, interviuri și mesaje video. Îmi doresc să fim o echipă foarte sudată, să fim tonici și să facem cea mai bună figură în concursul din acest an.

Mulţumesc publicului care ne-a susţinut până acum, sper să ne sprijine în continuare şi împreună să reuşim o performanţă notabilă. Până atunci, urmăriţi programele Televiziunii Române și conturile de pe rețelele de socializare ale TVR, unde vă vom ţine la curent cu ultimele noutăţi'.

În perioada imediat următoare, după sosirea în Liverpool, echipa Delegaţiei României va avea un program complex, care va include repetiţii, şedinţe tehnice, interviuri, sesiuni foto și întâlniri cu fanii. Prima repetiție este programată pe 1 mai, la Liverpool Arena.

Theodor Andrei va cânta în a doua semifinală Eurovision 2023

Theodor Andrei va intra în concurs din poziția a treia, în cea de-a doua semifinală, în data de 11 mai. Revenit recent din turneul său de promovare, organizat de Televiziunea Română, artistul a povestit și despre cele două deplasări, din 15-16 aprilie, de la Amsterdam şi Londra, care au constituit o minunată experiență profesională.

„Am avut parte de două zile extraordinare la pre-party-uri-le de la Amsterdam și Londra. După aterizarea la Amsterdam, am mers direct la sala de spectacole, unde, la intrare, numeroși fani așteptau să ne vadă pe noi, artiștii. Cum m-au văzut, au pus D.G.T (Off And On)' pe toate boxele și apoi au venit foarte mulți să facem poze împreună sau să le semnez pe pozele cu mine. M-am simțit extraordinar de apreciat și am încercat să vorbesc cu toată lumea. Am rămas plăcut surprins când am auzit atâtea voci cântând în limba română versurile din D.G.T. După concert, am fost invitat și la after-party, unde am cântat un medley cu piese celebre din Eurovision și, din nou, publicul a fost aproape de mine.

În Londra am avut o surpriză placută în camera de hotel, unde am găsit o chitară superbă și la care m-am încălzit un pic. Am mers la sala de spectacol, unde am filmat câteva videoclipuri alături de BBC, am dat interviuri, iar apoi am început concertul. Oamenii ne-au primit cu brațele deschise, ba chiar au devenit fanii personajului Mânuțul sau Românias huge hand și am bătut palma cu sute de oameni veniți în public. Ne-am întors în București, având în bagaj o experiență extraordinară, mulți fani și un mindset foarte bun pentru ceea ce urmează să facem în Liverpool. Mii de inimi au bătut în ritm de RockandRoll românesc. Ăsta e doar începutul. Mulțumesc din suflet pentru tot!', a detaliat Theodor.

Cum își promovează melodia Theodor AndreiSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

Theodor Andrei a câștigat Selecția Națională Eurovision România 2023, în 11 februarie, fiind desemnat prin votul exclusiv al publicului să reprezinte țara noastră la Eurovision Song Contest de la Liverpool, cu piesa sa “D.G.T. (Off and on)”. Semifinalele şi finala, care se vor desfăşura la Liverpool Arena sub sloganul „United by Music', vor fi transmise în direct, în zilele 9, 11 şi 13 mai, pe canalele TVR.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete