Andreea Antonescu, anunțul despre împăcarea cu Victor Vrînceanu: „Pot afirma e că aceasta este situația prezentă”

Andreea Antonescu s-a despărțit de Victor Vrînceanu la doar câteva luni după ce au devenit părinții unei fetițe superbe. Artista nu exclude o împăcare cu jurnalistul.

Într-un interviu pentru viva.ro, Andreea Antonescu a vorbit despre posibilitatea unei împăcări cu Victor Vrînceanu. Cei doi au format un cuplu discret timp de aproximativ doi ani.

„Cu siguranță schimbă mult un cuplu venirea unui copil pe lume și da, nu e ușor de gestionat! Viața m-a învățat ca niciodată să nu mai spun niciodată, așa că tot ce pot afirma e că aceasta este situația prezentă. Știm ce facem în momentul acesta, niciodată cu ce ne poate surprinde următoarea secundă, în bine sau rău.'

Cei doi păstrează legătura de dragul fetiței lor, Venice Victoria. „Vorbim despre fetiță și cam atât. Fiecare este deja pe drumul lui.'

Andreea Antonescu a fost de acord ca fetița să locuiască și cu tatăl ei, astfel că Victor Vrînceanu își poate lua copilul când dorește. De asemenea, jurnalistul poate veni oricând în vizită. „Fetița locuiește atât cu mine, cât și cu el și bunica ei, pentru că e normal să petreacă timp cu fiecare dintre părinți. Nu s-a mai adus în discuție, până în prezent, relația noastră.'

victor-vrinceanu-si-andreea-antonescu-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

În luna decembrie a anului 2022, Andreea Antonescu aducea pe lume o fetiță, fiind al doilea ei copil. Cântăreața avea o relație de ceva timp cu Victor Vrînceanu și erau extrem de discreți. Nu a mai durat mult după ce fiica lor a venit pe lume, pentru au luat decizia să se despartă. Ea a spus că motivul a fost nepotrivirea de caracter. De asemenea, tot Andreea Antonescu a fost cea care s-a grăbit să anunțe public despărțirea.

„Nu a fost o despărțire în care cineva lasă pe altcineva. Am avut o discuție matură, în care am cântărit și analizat totul foarte bine. Și am ajuns la concluzia că este mai bine să ne despărțim acum, fiind vorba de o nepotrivire de caracter care poate ar fi dăunat tare mai târziu. Au existat anumite nemulțumiri de ambele părți, în măsuri egale aș spune eu. Legat de postarea făcută, nu am știut de ea. Ea a publicat-o a doua zi dimineață după discuția avută cu o seară înainte', a declarat jurnalistul pentru CANCAN.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SPECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete