Theo Rose, primele declarații după despărțirea de Alex Leonte și relația cu Anghel Damian: „Nimeni nu a înșelat pe nimeni”

Theo Rose s-a despărțit de Alex Leonte după 4 ani de relație și s-a cuplat cu Anghel Damian. Tânăra artistă face primele declarații despre despărțirea de nepotul lui Nea Marin, dar și despre relația cu regizorul serialului „Clanul'.

După ce a fost surprinsă în timp ce se săruta cu Anghel Damian, Theo Rose a dezvăluit că ruptura dintre ea și Alex Leonte se produsese de ceva timp, însă nu a vrut să anunțe public.

„Măi oameni, a apărut acest articol în Cancan, articolul din care reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea. Lucruri adevărate, doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine, doar că noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea. Eu mai degrabă am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea. Și să anunț eu la un moment dat, să trec prin ele. Că s-a întâmplat asta, că ne-am despărțit', a spus cântăreața, care a povestit cronologic cum s-au întâmplat lucrurile.

Theo Rose susține că fostul ei iubit știa că se află într-o relație cu Anghel Damian, iar despărțirea lor a fost pe cale amiabilă.

„Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel, noi am vorbit despre asta, ne-am despărțit în primul rând pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea, l-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta pentru că am zis că o să vorbim deschis și o să ne fim alături unul altuia. Ne-am despărțit cât se poate de frumos, am fost cât se poate de sinceră și corectă cu Alex, el vă poate confirma chestia asta', a mai povestit ea.

Theo-Rose-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Cântăreața a mărturisit că avea de gând să facă relația publică, însă la momentul respectiv. Theo Rose nu se aștepta să se afle totul atât de repede.

„Singura problemă a fost deci că nu am anunțat presa în legătură cu schimbările care au avut loc în viața mea, deci nu avem nicio problemă. Am trăit ca un om normal, s-au întâmplat lucruri în viața mea, muncesc efectiv în fiecare zi, nu am vrut deloc să mă fâsâi cu declarații prin presă, nu am fost pregătită acum, am considerat că trebuie să spun lucrurile astea la un moment dat când sunt eu liniștită, când am timp să mă gândesc la ele, să le arăt frumos ce s-a întâmplat cu viața mea și a venit chestia asta ca un topor. (…)

Eu n-am păcat în situația asta, sunt liniștită când spun chestia asta, sunt o fată corectă și am fost și de data asta și sunt mândră de mine tocmai pentru că nimeni nu are cu ce să mă atace în situația asta. Mă duc să muncesc și astăzi și abia aștept să vă spun toată povestea, o să vă placă să auziți întregul fir al poveștii, doar că lucrurile s-au întâmplat de ceva timp pentru noi. Noi am avut timp să ne obișnuim cu asta, să trecem prin lucrurile astea, să ne obișnuim cu situația, pare că s-au întâmplat de ieri până astăzi, dar nu e așa', a încheiat ea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete