Reacția Liei Bugnar după ce a aflat că Anghel Damian formează un cuplu cu Theo Rose: „Nu mi-e rușine”

Lia Bugnar a reacționat după ce s-a aflat că Anghel Damian, bărbatul cu care avea o relație de 8 ani, formează un cuplu cu Theo Rose. Actrița era mai mare cu 23 de ani decât regizorul.

Recent, Theo Rose a fost surprinsă în timp ce se săruta cu Anghel Damian, iar cei doi au confirmat relația. Regizorul serialului Clanul a fost într-o relație timp de 8 ani cu Lia Bugnar, iar vârsta pentru ei nu a fost o problemă.

După ce s-a aflat de relația tinerei cântărețe cu Anghel Damian, Lia Bugnar a fost contactată de jurnaliști și a avut o primă reacție. Ea nu a părut prea interesată de subiect și a evitat să dea prea multe detalii despe relația pe care a avut-o.

„Nu e genul meu de lectură și nici nu va începe să fie de acum încolo. Eu nu sunt protagonistă a nimic, nici măcar nu știu despre ce vorbiți. În al doilea rând înțeleg că este dintr-o zonă de cancan… Scuze, am goluri mari în cultură, dar de golul de cultură cancan nu mi-e rușine. 

Eu nu am făcut nicio declarație ever privind viața personală. Dacă dumneavostră îmi arătați interviuri în care povestesc despre viața personală, eu le mănânc. Chiar nu simt nevoia să știe lumea, nu am nicio treabă cu genul ăsta de situație…', a declarat actrița Lia Bugnar, pentru FANATIK, după ce Anghel Damian a fost surprins împreună cu Theo Rose.

Lia-Bugnar-si-Anghel-Damian-2-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete