Theo Rose, detalii despre sarcină: „Am sunat la doctor și am…”. Ce spune despre fostul iubit

Theo Rose este însărcinată și așteaptă cu mare nerăbdare momentul în care își va cunoaște copilul. Invitată la podcastul lui Radu Țibulcă, artista a povestit cum a aflat că este însărcinată, dar a vorbit și despre fostul ei iubit, Alex Leonte.

S-a aflat din presă că Theo Rose este însărcinată, apoi ea a confirmat vestea. Deși și-ar fi dorit ca ea să dea marea veste, după ce se asigura că totul este bine cu bebelușul.

„Am sunat la doctor și am spus «Dă-mi ce-mi trebuie, te rog frumos, ca să trimit oamenilor ca să nu spună că încurc evenimente». La mine nu s-a pomenit niciodată în viața asta să încurc pe cineva. Efectiv, trec printr-o situație. Am trimis dovada și de acolo probabil a fost foarte ușor să se afle. Spui unui necunoscut că ești însărcinată. E unul dintre cei patru oameni care știau, unul fiind necunoscut. A fost un pic ciudat, pentru că nu aveam încă confirmarea că totul este cum trebuie', a declarat Theo Rose.

„Eu de când sunt însărcinată mi-am mai pus viața la punct'

La podcastul „Vin de-o poveste', Theo Rose a adus în discuție și relația pe care a avut-o cu nepotul lui Nea Marin, Alex Leonte. În prezent, artista formează un cuplu cu Anghel Damian, regizorul serialului „Clanul', iar în curând vor deveni părinți.

„Eu de când sunt însărcinată mi-am mai pus viața la punct și au început și alți oameni să se gândească la sănătatea mea și mă menajează. Dar până aici a fost… (…) Prezența unui copil mă va așeza pe mine în viața mea, exact așa cum trebuie. (…) Dai un search pe Google și am găsit totul despre noi. Nu mai putem acum să ne ascundem sau să facem ceva. Eu multe lucruri din viața mea le aflu din presă. (…) A fost greu să mă obișnuiesc cu ideea, a fost grea separarea de Alex, căci despre asta vorbim, în cazul în care cred oamenii că ne ferim. (…) Spui unui necunoscut că ești însărcinată. Îți dai seama că a ieșit pe stradă… Așa arată adevărul meu, altul nu e!', a spus Theo Rose.

theo-rose-8SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Artista este încântată că va deveni mamă și abia așteaptă să își strângă copilul la piept. Theo Rose spune că este foarte fericită că este însărcinată și că a reușit să își pună ordine în viață.

„Eu sunt fericită, eu sunt fericită că sunt însărcinată, eu sunt foarte fericită că o să am un copil, eu sunt înnebunită după copii, eu știu că chestia asta o să mă împlinească cu totul. Eu abia aștept să transfer grija, că și despre asta era anxietatea mea. Mă gândeam prea mult la mine, mă gândeam mult la ce poate să mi se întâmple mie, la cât de greu îmi e.

Nu, stai să vezi grijă acum, după ce o să ai un copil, nu mai ai timp să fii anxios. Trebuie să fii atent la ăla, să nu se împiedice, să nu cadă, să fii atent la fiecare pas pe care îl face și abia aștept chestia asta', a declarat Theo Rose, în cadrul podcast-ului lui Radu Țibulcă.

Podcastul cu Theo Rose va fi postat integral pe YouTube joi, 22 decembrie, la ora 20.00.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete