Theo Rose a hotărât cum vrea să nască: „E o experiență diferită pentru fiecare femeie”

Theo Rose a luat decizia de a naște natural, deși uneori se teme de acest moment. Cântăreața a dezvăluit și câte kilograme a luat în greutate în cele 6 luni de sarcină.

Însărcinată în cel de-al treilea trimestru, Theo Rose s-a consultat cu medicul care îi supraveghează sarcina și au decis împrecună că artista va naște pe cale naturală. Iubita lui Anghel Damian așteaptă cu mare nerăbdare momentul în care își va strânge băiețelul în brațe.

„Îmi mai e frică, da. Am zile când mă mai tem. M-am hotărât să nasc natural. E o experiență diferită pentru fiecare femeie. Unele trec ușor prin asta, altele au un travaliu lung și dureros, acum Dumnezeu știe cum o fi. Am și zile în care sunt curajoasă și zic: ‘Bă, mai bine suport câteva ore travaliu și după aia mă refac și pot să-mi continui viața, mai ales că eu am problema aia cu operațiile, nu m-am operat niciodată de nimic și-mi doresc foarte tare să trec prin experiența asta fără operație, că nu vreau. Pot să evit, vreau să evit. Dar vedem ce-o fi. Cred că e normal să-ți mai fie frică că totuși, e cea mai importantă experiență din viața unei femei', a spus Theo Rose, pe Instagram.

Actrița din serialul „Clanul' a decis ca pe fiul ei să îl cheme Sasha Ioan.

theo-rose-15SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Câte kilograme s-a îngrășat Theo Rose în sarcină

Artista a luat în greutate mai puțin de 10 kilograme în 6 luni de sarcină. Înainte să rămână însărcinată, Theo Rose cântărea 45 de kilograme, iar acum cântarul nu depășește 55.

„Mi se pare mult să zic cât m-am îngrășat. Eu în ultimul trimestru mai degrabă am slăbit, am avut grețurile alea. Cred că plecând de la o greutate de 45 de kilograme, nu m-am mai cântărit de vreo două săptămâni, dar estimez că aș avea vreo 55. Ultima dată aveam 53. Eu nu m-am omorât cu mâncatul, dar mă gândesc că e normal să iei în greutate. Voi mai lua și de acum încolo, sunt convinsă. Dar vă spun cinstit, după ce nasc mi-aș dori să rămân pe la 55 de kilograme, așa cum sunt acum. Mi se pare că în sfârșit arăt și eu a om', a mai spus vedeta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete